تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 7
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 3574
  • بازدید دیروز : 24
  • ورودی امروز گوگل : 357
  • ورودی گوگل دیروز : 2
  • آي پي امروز : 1191
  • آي پي ديروز : 8
  • بازدید هفته : 3632
  • بازدید ماه : 3574
  • بازدید سال : 5946
  • بازدید کلی : 5946
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.138.37.174
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    ترفندهای برای اینترنت

    این ترفند ها در واقع راه های میانبر برای دست یافتن به محتویات سایت هاست و به بهبود تلاش شما برای دستیابی به محتویات سایت ها کمک می کند.

    ترفند اول:

    این ترفند ها در واقع راه های میانبر برای دست یافتن به محتویات سایت هاست و به بهبود تلاش شما برای دستیابی به محتویات سایت ها کمک می کند. 

    بر روی آیکون عکس راست کلیک کنید و بعد propertiesرا انتخاب کنید. در این کادر محاوره ای مشاهده شده کافی است آدرس جلوی URLرا در قسمت adressصفحه جستجو گر های خود بنویسید و دکمه enterرا بفشارید.
    در این صورت عکس قابل مشاهده است. اما اگر قابل مشاهده نبود دیگر نمی شود کاری کرد چون صد در صد لینک عکس دارای مشکل شده است.
    ترفند دوم:
    اگر وارد یک سایت شلوغ شدید که شاید دقایق زیادی طول بکشد تا صفحه اصلی آن loadشود و تنها چند مربع و….در اطراف سایت مشاهده میکنید و شدیدا میخواهید مطالب سایت و موضوعات آن را ببینید و بخوانید فورا به اطراف سایت نگاه کنید و به دنبال کلمه Site Mapبگردید. در صورتی که این عبارت را پیدا کردید با باز کردن آن می توانید لیستی از لینک ها و موضوعات سایت را مشاهده کنید اما اگر همچین دکمه ای نیافتید…..صبر کنید تا صفحه کاملا loadشود.(به همین سادگی!!)
    ترفند سوم:
    وقتی می خواهید بدانید آیا کلمه مورد نظر شما در سایت وجود دارد یا نه ؟ و سایت امکان جستجوی کلمه و… را برای کاربران خود تدارک ندیده تنها کاری که می توانید کنید این است که:
    در مرورگر Internet Explorerخود از نوار منو گزینه viewرا انتخاب کنید و سپس findرا انتخاب کنید. در صفحه باز شده عبارت مورد نظر را تایپ و findرا کلیک کنید. با انجام این کار به راحتی کلمه مورد نظر در صفحه های لایت شده و برای شما قابل رؤیت می باشد حال اگه پشت سر هم FINDرا بزنید قطعا در صورت وجود کلمه های دیگر در ادامه آن ها هم های لایت می شوند.
    ترفند چهارم:
    میخواهیم ببینیم که آیا کلمه مورد نظر اصلا در کل سایت مورد نظر وجود دارد یا نه؟
    برای این کار از دو جستجوگر GOOGLEو Alta Vistaبرای ترفند استفاده می کنیم:
    برای google:
    مثلا می خواهیم بدانیم در یک سایت کسی به نام Zahraمطلبی نوشته یا نه؟ یا اصلا این کلمه در سایت وجود دارد یا نه؟:
    در قسمت جستجوگر گوگل نام سایت و نام مورد جستجو را با یک فاصله به صورت زیر تایپ کرده:
    zahra www.example. comو در نهایت دکمه enterرا می فشاریم حال جستجو گر تمامی صفحاتی از سایت مورد نظر که در آن این کلمه وجود دارد را نشان می دهد.
    برای جستجو گر Alta Vistaدر جعبه جستجو همانند گوگل عمل ی کنید با این تفاوت که به جای فاصله از علامت + استفاده می کنید:
    به این فرم: +zahra www.example. com
    نهایتا دکمه enterرا بزنید و نتایج را مشاهده کنید.
    ترفند پنجم:
    گاهی اوقات طراحان سایت ها برای سایت ها انیمیشن ها و…را طراحی می کنند(به این صفحه introمی گویند) که برای ورود به سایت باید حتما از آن عبور کنید اگر حوصله ندارید تا انتهای loadشدن این صفحه منتظر بمانید فورا در صفحه به دنبال کلمه skipintroبگردید و در صورت یافتن آن را کلیک کنید تا از این صفحه به صفحه اول بروید اگر نبود مجبورید یک بار هم که شده این مبارک صفحه را تحمل کنید و بلافاصله وقتی به صفحه اول سایت برخوردید آدرس آن را یاد داشت کرده و برای بار های بعد از طریق تایپ آدرس در قسمت adressسایت بلافاصله بدون تحمل introوارد صفحه اول شوید.
    ترفند تکناز :
    همیشه به سایت تکناز دات ای ار سر بزنید. بهترین مطالب را برای شما عزیزان داریم.
    ترفند ششم:
    گاهی به سایت هایی بر می خوریم که مقالات آنها در بیش از یک صفحه قرار گرفته (گاهی حتی با وجود اینکه مقالات کمحجم اند و طولانی نیستند به اینچنین مواردی برای مقالات رو برو می شویم) که خواندن و پرینت گرفتن آنها مشکل است (طراحان سایت این کار را فقط برای این انجام می دهند که بتوانند تبلیغات سایت را بالاتر ببرند و خواننده مجبور باشد تمام تبلیغات را مشاهده کند.)
    راه حل این مشکل:
    در صورت وجود چنین مقالاتی ابتدا به ابتدا و انتهای لیست مقالات بروید و کلمه printer friendlyرا پیدا کنید (این عبارت یا در اول لیست مقالات چنین سایتهایی قرار می گیرد یا در انتهای آن) با کلیک بر این دکمه تمام مقاله در یک صفحه ظاهر می شود و شما به راحتی می توانید هم از آن پرینت بگیرید و هم می توانید آن را ذخیره کنید.
    ترفند هفتم:
    گاهی در ابتدای ورود به سایت ها از شما ایمیل میخواهند برای اینکه در آینده تبلیغات خود را به ایمیل شما ارسال کنند برای رهایی از چنگال این تبلیغات و دست یافتن به محتوای سایت کافیست که یک ایمیل نامعتبر مثل salam@byebye. comرا به جای آدرس ایمیل خود به آنها بدهید. بسیاری از سایت ها قابلیت تشخیص آدرس ایمیل معتبر از غیرمعتبر را ندارند.
    ترفند هشتم:
    وقتی رنگ نوشته های سایت مطابق میل شما نیست یا متن سایت خوانا نیست کار های زیر را انجام دهید:
    به viewبروید:
    به گزینه Internet Optionبروید.
    در صفحه ای که بازمی شود بر روی دکمه colorدر انتهای صفحه مراجعه کنید.
    و از کنار عبارت use windows colorتیک را بردارید و سپس رنگ نوشته های textنوشته ها و پس زمینه backgroundرا مطابق میل خود تغییر دهید با این کار رنگ نوشته و پس زمینه مطابق میل شما تغییر میکند

     

    معلولانی که با مغزشان نقاشی می کشند

    کاربری که دارای معلولیت جسمی است با سیستم اینتندی ایکس (intendiX) که توسط شرکت اتریشی جی تک (g-tec) عرضه شده است باید یک کلاه روی سر خود بگذارد تا فعالیتهای مغزی وی اندازه گیری شود.

    این کلاه با تمرکز روی یک آیکون چشمک زن روی صفحه نمایش می تواند فعالیتهای خاص مغز را که مرتبط با این آیتم است شناسایی کند و به کاربر این امکان را بدهد که آنچه را که از رایانه می خواهند انجام دهند را انتخاب کند.

    مارکوس براکنر مدیر فروش شرکت جی تک گفت: هنرمند می تواند از میان اشکال و رنگهای مختلف از طریق قدرت مغزی انتخاب خود را داشته باشد و یک تصویر ابتدایی روی صفحه بسازد. کاربر همچنین می تواند با استفاده از این سیستم خطوط صاف رسم کند.

    وی گفت: این محصول عمدتا برای افراد ناتوان، افرادی که معلولیت جسمی برخوردارند و یا افرادی که دچار یک حمله قلبی شده اند.

    این سیستم به طور کلی 15 هزار دلار قیمت دارد و کلاهی که امواج مغزی را دریافت و منتقل می کند نیز در این مجموعه قرار دارد.

    مدیر فروش جی تک گفت: این سیتم تاکنون آزمایشهای موفقیت آمیزی با بیمارانی داشته که ناتوانی های شدید داشته اند.
    نمایشگاه CeBIT به عنوان بزرگترین نمایشگاه فناوری جهان از روز سه شنبه 15 اسفند ماه در شهر هانور برگزار شد و امروز شنبه 19 اسفند ماه به پایان می رسد. امسال 4100 نمایش دهنده از 70 کشور جهان در این نمایشگاه حضور داشتند.

     

    مایکروسافت و تجسم بخشیدن به الگوهای انتشار محتوای اینترنتی با پروژه ViralSearch ...

     

    در رویداد سالانه مایکروسافت با نام TechFest، پروژه جستجوی ViralSearch رونمایی شد که نزدیک به 1 میلیارد آبشار اطلاعاتی را در توییتر مورد بررسی قرار داده.

    ViralSearch انتشار اخبار، ویدیوها و عکس ها را رصد می کند و با تشخیص الگوی دقیق انتشار آنها در توییتر، درجه انتشار ویروسی آنها را نیز مشخص می کند. یک نحوه ارائه نتایج به صورت نمودارهای درختی است ViralSearch داده ها را به صورت خطوط زمانی مربوط به وقوع اتفاقات ارائه می کند که در نمودار درختی، پیدا کردن مقطع خاص اوج گیری محبوبیت محتوا بین کاربران، ممکن است.

    این پروژه همچنین به شما امکان جستجوی عبارات، داستان ها، یا حتی کاربران توییتر را می دهد که مورد آخر، کمک می کند چشم انداز نقش هر فرد در محبوب شدن موضوعات مختلف را در قالب یک نمودار جزیره ای داشته باشید.

    با ارائه نمودار جزیره ای بر اساس کاربران، ViralSearch کمک می کند کاربرانی را که موجب انتشار گسترده محتواها شده اند بیابید و از طریق آنها موثرترین خط سیر انتشار را تشخیص دهید.

    اگر از زمان در دسترس قرار گرفتن این موتور جستجوی پیشرفته می پرسید، باید اشاره کنیم که فعلاً تاریخی قابل ذکر نیست و مایکروسافت تنها برنامه دارد آن را در اختیار تیم های توسعه محصول خود قرار دهد تا از داده های آن استفاده کنند. در ادامه مطلب می توانید ویدیوی توضیح این دستاورد را نیز مشاهده کنید.

     

    نوين ترين شيوه شارژ کردن گوشي هاي تلفن همراه

     

    شارژ کردن گوشي با کابل هاي برق،فنجان چاي انرژي هاي سبز جديدترين شيوه شارژ کردن تلفن هاي همراه از طريق بدون سيم است.

    شارژرهاي سبز:

    به کمک انرژي هاي سبز از جمله انرژي خورشيدي مي توان گوشي تلفن همراه را به شيشه هاي مستقيم رو به افتاب چسباند و تلفن همراه هز طريق نور خورشيد شارژ مي شود.

    به کمک شارژرهاي خورشيدي در هر لحظه مي توان گوشي تلفن همراه يا هرگونه گجت الکترونيکي را به وسيله انرژي خورشيدي شارژ کرد.

    با شارژرهاي خورشيدي مي توان کاملا در مصرف برق صرفه جويي کرد و با تکنولوژي هاي مربوط به ان مي توان در حفاظت از محيط زيست اقدامات اگاهانه اي را انجام داد.

    شارژر هاي فنجان چاي:

    اين شارژرها با يک فنجان چاي،يک ليوان آب يخ مي توانند گوشي تلفن همراه را با سرعت بسيار بالايي شارژ کنند.

    اين دستگاه داراي 2 قطعه مجزا از هم براي شارژ کردن است که يکي از ان ويژه نوشيدني هاي گرم و ديگري براي نوشيدني هاي سرد مورد استفاده قرار مي گيرد.


    البته بايد توجه داشته باشيد که اين دستگاه زماني خوب کار مي کند که ليوان قرار گرفته روي ان خيلي داغ و يا سرد باشد.

    شارژرهاي کابل برق:

    دانشمندان توانسته اند نوع جديدي از شارژرهاي بدون سيم را طراحي کنند که به دنبال آن مي توان در خيابان و يا در هر نقطه اي گوشي تلفن همراه را از طريق کابل هاي برق شارژ کرد.


    کابل هاي برق باعث به وجود امدن ميدان هاي الکترومغناطيسي در محيط اطرافشان مي شوند که با کمک اين کابل ها مي توان گوشي تلفن همراه را در کمترين زمان و با سرعت بسيار بالايي شارژ کرد

     

    مایکروسافت IE را وصله کرد

    شرکت مایکروسافت طبق عادت همیشگی خود در دومین سه‌شنبه این ماه بولتن امنیتی خود را منتشر کرد تا طی آن نقاط آسیب‌پذیر مرورگر اینترنتی Internet Explorer وصله شوند.، نقاط آسیب‌پذیر مرورگر IE که مایکروسافت در این اقدام آنها را برطرف کرده است به گونه‌ای بوده‌اند که بدون اطلاع کاربر امکان ورود هکرها به سیستم و نصب بدافزارها را فراهم می‌کردند.
    "الکس هوران"(Alex Horan) مدیر مرکز امنیتی CORE Security در این خصوص گفت: «مایکروسافت در این اقدام سعی کرده است علاوه بر وصله کردن نقاط آسیب‌پذیر کنونی، جلوی انتشار آن دسته از بدافزارهایی که احتمالا در آینده منتشر می‌شوند را هم بگیرد. این وصله‌های امنیتی برای کاربران حیاتی هستند و می‌توانند کلیه راه‌های موجود برای سوءاستفاده هکرها را از بین ببرند.»
    مایکروسافت در دومین سه‌شنبه مارس ۲۰۱۳ هفت وصله امنیتی روانه بازار کرد که از بین آن‌ها ۴ وصله در رده "بحرانی" رده‌بندی شدند تا مشکلات مرورگر اینترنتی این شرکت را برطرف کنند.
    این وصله‌های امنیتی حفره‌های موجود در نسخه‌های ۶ تا ۱۰ مرورگر اینترنتی IE برای نسخه‌های مختلف ویندوز را برطرف می‌کنند.
     

    تکنولوژی مغز مجازی گوگل راه اندازی شد

     

    نرم‌افزار خودآموز گوگل بر اساس گروه‌های مجازی از سلول‌های به هم پیوسته مغز مصنوعی کار می‌کند، آنها با یکدیگر تماس بر قرار کرده و در این ضمن بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند. وقتی این شبکه عصبی در معرض داده‌ها قرار می‌گیرد، ارتباط بین عصب‌های مختلف تغییر می‌کند و این باعث می‌شود که کل شبکه قابلیت نشان دادن واکنش‌های معین به داده‌های دریافتی از یک نوع خاص را از خود بروز دهد و به قول معروف، چیز یاد بگیرد.
    شبکه‌های عصبی مجازی سال‌ها است که در زمینه ماشین‌های دارای قدرت یادگیری به کار می‌روند، مثلاً نرم‌افزار شطرنج‌باز یا نرم‌افزارهای تشخیص چهره. و حالا مهندسین گوگل راهی را پیدا کرده‌اند تا قدرت رایانشی را پشت این رویکرد تکنولوژیک قرار دهند و با بردن آن به ورای مرزها قبلی، شبکه‌های عصبی دارای قدرت یادگیری “بدون کمک انسان” را بسازند و نتیجه کارشان آنقدر قوی شده که می‌تواند به صورت تجاری هم مورد استفاده قرار بگیرد.
    شبکه‌های عصبی شاغل در گوگل به جای پرسیدن از انسان، می‌توانند برای خودشان تصمیم بگیرند که برای شناسایی اشیا، به چه داده‌هایی توجه نشان داده و کدام الگوها، رنگ‌ها و اَشکال را بررسی کنند.
    گوگل اکنون از این شبکه‌های عصبی مجازی برای تشخیص بهتر گفتار استفاده می‌کند و علت نیز در اهمیت روز افزون دستیارهای صوتی بر روی تلفن‌های هوشمند است که به زمینه‌ای مهم برای رقابت کمپانی‌ها تبدیل شده‌اند. وینسنت وان‌هوک از مدیران بخش تشخیص گفتار در گوگل می‌گوید: "ما در زمینه تشخیص کلماتی که اشتباه هستند، بین 20 تا 25 درصد پیشرفت کرده‌ایم، این یعنی تعداد بیشتر از افراد تجربه‌ای بدون اشکال را خواهند داشت." شبکه عصبی فعلاً فقط برای زبان انگلیسی با تلفظ امریکایی کار می‌کند ولی وان‌هوک می‌گوید که پیشرفت‌های مشابه، بعد از عرضه این تکنولوژی برای سایر زبان‌ها، میسر خواهد بود.
    با کمک تکنولوژی جدید، سایر محصولات گوگل نیز به مرور پیشرفت خواهند کرد. برای مثال ابزار جستجوی تصاویر قادر خواهد شد که عکس‌ها را بدون استناد به متن مربوط به آنها، شناسایی کند. همین‌طور اتومبیل‌های بدون راننده گوگل و پروژه گوگل گلس نیز از این تکنولوژی هوش مصنوعی برای درک بهتر دنیای پیرامون خود بهره خواهند برد.
    تکنولوژی جدید گوگل زمانی به تیتر خبرها تبدیل شد که مهندسین این کمپانی نتایج آزمایش شناسایی اشیا و جاندارن بر روی 10 میلیون عکس گرفته شده از ویدیوهای یوتوب را ارائه کردند؛ آزمایشی که طی 10 روز کاری مداوم و با استفاده از 1000 کامپیوتر با 16 هزار پردازنده به دست آمده بودند.
    جف دین، یکی از مهندسینی که آن تجربه را هدایت می‌کرد، می‌گوید: "اکثر محققین مدل‌های خودشان را روی یک دستگاه اجرا می‌کنند ولی ما می‌خواستیم تجربه را روی شبکه‌های وسیع عصبی انجام دهیم. اگر شما هم اندازه مدل و هم حجم داده‌های اجرا شده در آن را افزایش دهید، قادر به ایجاد برتری‌های آشکار و قابلیت‌های پیچیده‌تر خواهید شد."
    شبکه‌های عصبی به دست آمده از آن فرآیند، منعطف‌تر هستند. آقای دین می‌گوید: "به طور نمونه این مدل‌ها می‌توانند متن‌های بسیار بزرگتری را دریافت کنند." او یک مثال از تشخیص گفتار می‌دهد. برای مثال، سیستم گوگل یاد گرفته که اگر کسی گفت "من میخوام یه سرخ‌آلو بخورم" ولی کلمه “سرخ‌آلو” را بد تلفظ کرد، خودش بر اساس تجربه‌های قبلی که از شنیدن جمله‌ها به دست آمده، تردید خود را بر طرف کند زیرا سرخ‌آلو یک میوه است و از لحاظ متنی با سیب یا پرتقال یکی به شمار می‌رود.
    آقای دین می‌گوید که گروهش در حال تست کردن مدل‌هایی است که تصویر و متن را هم می‌فهمند:‌ "شما بهش کلمه گراز ماهی را می‌دهید و آن هم به شما تصاویری از آن می‌دهد. یا اگر تصویر گراز ماهی را نشانش دهید، برای شما کلمه گراز ماهی را می‌نویسد."
    کار گوگل می‌تواند ما را یک گام به رسیدن به یکی از اهداف هوش مصنوعی نزدیک کند؛ یعنی ساختن نرم‌افزاری که بتواند با هوش حیوانات یا حتی انسان‌ها برابر کند. یوشائو بنجیو که از اساتید دانشگاه مونترئال است و روی تکنیک‌های هوش مصنوعی کار می‌کند، می‌گوید: "این است مسیر درستی که به ساخت هوش مصنوعی در مقیاس عام منتج می‌شود. اگر نتوانید انبوه اطلاعات در حجم وسیع را ارائه کنید راهی برای ساخت شبکه هوش مصنوعی وجود ندارد. ما فهمیده‌ایم که شبکه‌های خودآموز عصبی که [توسط گوگل] استفاده می‌شوند از روش‌هایی درست مشابه یافتن اشیا واقعی توسط مغز انسان، بهره می‌برند."
    آقای دین با محافظه‌کاری سعی می‌کند در حرف‌هایش به نزدیک بودن عملکرد شبکه مصنوعی به مغز انسان اشاره‌ای نکند ولی نمی‌تواند جلوی خودش را بگیرد و می‌گوید که اگر مسیر درست را طی کنند، شبکه گوگل سرانجام می‌تواند مغز انسان را شکست دهد.
    او می‌گوید: "در برخی زمینه‌های بصری عملکرد شبکه مصنوعی بهتر از مغز انسان است" و برای مثال به برچسب زدن پلاک خانه‌ها در تصاویر استریت ویو نقشه‌های گوگل اشاره می‌کند: "شروع کرده‌ایم به استفاده از شبکه‌های عصبی برای تشخیص اینکه یک عدد در عکس‌ها، پلاک خانه است یا چیز دیگر" و مشخص شده که نتایج بهتر از نتایج انسانی هستند.
    این یک پیروزی کوچک است و با آنکه هنوز هوش مصنوعی از هوش انسانی عقب است ولی این طلیعه آنها را به آینده کارشان امیدوار کرده.

    مجله نویــز – شماره ۱۲

     

    ۱- معرفی Xmega

    2- ماژول های GPS و نحوه راه اندازی آنها

    ۳- نرم افزار ChiliProg

    4- طراحی پیانو بوسیله LPC1768

    5- آموزش ساخت هلیکوپتر مدل

    ۶- طراحی مبدل USB به سریال

    ۷- اندازه گیری سرعت و تشخیص حرکت اجسام مدور

    ۸- معرفی پروفیباس

    ۹- راه اندازی موتورهای الکتریکی در ربات ها

    ۱۰- کاهش اثرات هارمونیکی در موتورهایPMSM با استفاده از فیلتر های پسیو

    ۱۱- مجموعه نکات نرم افزار Simatic Manager

    12- ماریا خرسند

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید