تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 7
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 4176
  • بازدید دیروز : 24
  • ورودی امروز گوگل : 418
  • ورودی گوگل دیروز : 2
  • آي پي امروز : 1392
  • آي پي ديروز : 8
  • بازدید هفته : 4234
  • بازدید ماه : 4176
  • بازدید سال : 6548
  • بازدید کلی : 6548
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.128.171.243
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    3 راه برای پی بردن به فضای اشغال شده‌ی هارددیسک توسط نرم‌افزار و اپلیکیشن‌های نصب شده بر روی ویندوز

     

    راه اول
    بدین منظور می‌توان از Add/Remove Programs موجود در Control Panel استفاده کرد.
    برای دسترسی به این پنجره ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید.
    در پنجره‌ی Run عبارت appwiz.cpl را وارد کرده و Enter بزنید.
    در پنجره‌ی Add/Remove Programs لیست کامل کلیه نرم‌افزارهای نصب شده بر روی ویندوز را مشاهده خواهید کرد. در ستون Size می‌توان حجم اشغالی توسط هر نرم‌افزار را مشاهده کنید.
    همچنین با کلیک بر روی عبارت Size در عنوان ستون‌ها می‌توانید لیست نرم‌افزارها را بر اساس حجم مرتب کنید.

    راه دوم
    اکثر نرم‌افزارهای نصب شده بر روی ویندوز در پوشه‌ی Program Files واقع در درایو C جای می‌گیرند.
    در نتیجه (ترفندستان) می‌توانید ابتدا به این پوشه مراجعه کنید.
    سپس کافی است بر روی پوشه‌ی نرم‌افزار مورد نظر راست کلیک کرده و Properties را انتخاب نمایید.
    در تب General و قسمت Size می‌توان حجم اشغال شده توسط این نرم‌افزار در پوشه‌ی Programs Files را مشاهده کرد.
    البته با این روش نمی‌توان به حجم دقیق کلیه نرم‌افزارها پی برد. چرا که ممکن است برخی نرم‌افزارها بخشی از اطلاعات خود را در پوشه‌ای به غیر از پوشه‌ی Program Files ذخیره کنند.

    راه سوم
    در ویندوز 8 اپلیکیشن‌های نصب شده بر روی ویندوز در پنجره‌ی Add/Remove Programs نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی حجم اشغالی توسط این اپلیکیشن‌ها می‌توانید مطابق این ترفند بدین صورت عمل کنید:
    ابتدا کلید ترکیبی Win+I را فشار دهید.
    سپس بر روی Change PC settings کلیک کنید.
    اکنون به بخش General مراجعه کنید.
    سپس در قسمت Available Storage بر روی View app sizes کلیک نمایید.

    ساخت تراشه‌ الکترونیکی خود ترمیم‌ توسط دانشمند ایرانی

     

    علی حاجی‌میری، استاد مهندسی برق موسسه فناوری کالیفرنیا و همکارانش در بخش علوم پایه این قابلیت خودترمیمی را در آمپلی‌فایرهای کوچک نمایش داده‌اند.

    این آمپلی‌فایرها بقدری کوچک هستند که 76 قطعه تراشه‌دار مورد نیاز برای خودترمیمی بر روی یک سکه کوچک جای می‌گیرد.

    محققان در چشمگیرترین بخش تجربه خود چندین بار با شلیک یک لیزر پرقدرت بخشهای مختلف تراشه‌ها را تخریب کرده و سپس به مشاهده ترمیم خودکار آنها در کمتر از یک ثانیه پرداختند.

    حاجی‌میری اظهار کرد: اولین بار که این سیستم خود را ترمیم کرد،‌بسیار جالب بود. بنظر می‌رسید که گام بعدی در تکامل مدارهای یکپارچه را مشاهده می‌کردیم. ما نیمی از آمپلی‌فایر را منفجر کرده و بسیاری از قطعات آن از جمله یک ترانزیستور را تبخیر کردیم و این سیستم توانست خود را تا نزدیکی عملکرد ایده آل خود ترمیم کند.

    مهندسان می‌خواستند به تراشه‌های با مدار یکپارچه یک قابلیت ترمیم مشابه سیستم ایمنی بدن انسان را ارئه کنند که قادر به شناسایی و واکنش سریع در برابر اشکالات ممکن برای بهینه نگه‌داشتن کار سیستم بزرگتر باشد.

    آمپلی‌فایر ساخت این محققان تعداد زیادی از حسگرهای قوی روی تراشه را بکار گرفته که بر دما، جریان، ولتاژ و نیرو نظارت می‌کنند. اطلاعات این حسگرها به یک مدار یکپارچه ویژه با کاربرد خاص در همان تراشه تغذیه شده که پردازشگر مرکزی و مغز سیستم را تشکیل می‌دهد. این مغز، عملکرد کلی آمپلی‌فایر را بررسی کرده و نیاز آن را برای مطابقت با هر گونه محرک سیستم تعیین می‌کند.

    جالب اینکه مغز تراشه بر اساس الگوریتمهایی که می‌دانند چگونه به سناریوهای ممکن پاسخ دهند، کار نمی‌کند. در عوض این سیستم بر اساس واکنش کل حسگرها تصمیم می‌گیرد.

    محققان با بررسی 20 تراشه مختلف دریافتند که آمپلی‌فایرهای با قابلیت خود ترمیمی نسبت به دستگاههای عادی حدود نیمی از قدرت را مصرف کرده و عملکرد کلی آنها بسیار قابل پیش‌بینی‌تر و تجدید پذیرتر بود.

    این فرآیند ترمیم‌پذیری چهار سطح از مشکلات را در برمی‌گیرد که شامل تغییرات استاتیک در اثر تغییرات در سراسر اجزا، مشکلات طولانی‌مدت قدیمی ناشی از استفاده متمادی، تغییرات کوتاه مدت ناشی از شرایط محیطی مانند تغییرات در بار، دما و تفاوتهای ولتاژی و در نهایت تخریب تصادفی یا عمدی بخشهایی از مدار هستند.

    محققان ابتدا این قابلیت خود ترمیم‌کننده را در یک آمپلی‌فایر نیرو برای فرکانسهای موج میلیمتری نمایش دادند. این تراشه‌های فرکانس بالا برای نسل بعدی ارتباطات، تصویربرداری، حسگر و کاربردهای راداری کاربرد دارد. این دانشمندان امیدوارند که بتوانند این رویکرد خودترمیمی را در تمام سیستمهای الکترونیک گسترش دهند.

    حاجی‌میری گفت: ورود این سیستم ایمنی الکترونیکی در تراشه‌های مدار یکپارچه می‌تواند جهانی از امکانات را به روی انسان باز کند. این دستاورد یک تغییر بزرگ در شیوه مشاهده مدارها و قابلیت آنها برای کار مستقل است. آنها اکنون می‌توانند مسکلات خود را بدون مداخله انسان شناسایی و ترمیم کنند که گامی رو بجلو برای مدارهای غیرقابل تخریب به شمار می‌رود.


    نتایج این پژوهش در مجله IEEE Transactions on Microwave Theory and Techniques منتشر شده است.

    ترفند مایکروسافت برای تشویق دانشجویان به استفاده از آفیس 365

    این شرکت به دانشجویان امکان می دهد تا به مدت شش ماه از خدمات یاد شده به رایگان استفاده کنند و همین طور 20 گیگابایت فضای رایگان برای ذخیره سازی اطلاعات در سرویس اسکای درایو به دانشجویان هدیه می دهد.

    تازه ترین نسخه از آفیس 365 که برای رقابت با خدمات مشابه گوگل، آمازون و ... راه اندازی شده در ماه ژانویه رونمایی شد و در آن زمان اعلام شد که هزینه استفاده از خدمات یاد شده برای دانشجویان 80 دلار به ازای 4 سال از طریق حداکثر دو وسیله خواهد بود.

    همچین اعلام گردید که اگر کاربران بخواهند از خدمات یاد شده برای 8 سال استفاده کنند باید 160 دلار هزینه کنند. خدمات کلود SkyDrive بخشی از سرویس آفیس 365 مایکروسافت محسوب می شود که رابط کاربری آن با وسایل الکترونیک لمسی مانند گوشی ها و تبلت ها به خوبی سازگار می شود.

    همچنین دانشجویانی که باید طرح های خود را به طور مشترک و گروهی اجرا کنند نیز می توانند از مزایای این خدمات بهره بگیرند. این شرکت برای ترغیب دانشجویان تبلیغات گسترده ای را هم در مورد مزایای کاربرد آفیس 365 به راه انداخته است. 

    رازی برای خرید کابل HDMI

     

    کابل های HDMI که کوتاه شده کلمه ی High-Definition Multimedia Interface می باشد،در این روزها طرفداران بسیاری پیدا کرده اند.

    بنابراین گزارش، این کابل ها از طریق یک درگاه می توانند به طور همزمان صدا و تصویر را منتقل کنند.البته این انتقال صوت و تصویر با بهترین کیفیت نیز انجام می شود.خردین این رابط ها نیز دارای ترفند های مخصوص به خود است.

    کابل های HDMI در یک دستگاه می توانند به عنوان تک و چندگانه به کار برده شوند.مهمترین مشکل در خرید این کابل ها عدم اطلاع مشتری از نوع کابل مورد نیاز خود است.برای مثال وقتی یک مشتری شنیده تا برای استفاده از تلویزیون سه بعدی باید از کابل HDMI نوع 1.4 استفاده کند،هنگام خرید گیج می شود که محصول خریداری شده توسط وی خوب کار می کند یا خیر.

    برای حصول اطمینان از کارایی کابل خریداری شده سعی کنید تا کابلی را انتخاب کنید در هر دو دستگاه (تلویزیون و دستگاه دیگر) پشتیبانی شوند.برای مثال هم پخش کننده و هم تلویزیون از کابل HDMI 1.4 استفاده کنید.

    ذکر این نکته ضروریست که کابل های HDMI با برند های مختلف چندان تفاوتی ندارند،اما بعضی شرکت ها به علت نام آشنای خود این کابل را با قیمتی بیشتر می فروشند.

    پیامک بدهید تا تلفنتان شارژ شود

    شرکت انگلیسی "بوفالو گرید" به تازگی از ایستگاه شارژ تلفن همراه خورشیدی خود رونمایی کرده است که با یک پیامک متنی، فعال می شود و به افراد ساکن در مناطق روستایی کشورهای در حال توسعه بویژه آفریقا و آسیا که شبکه برق گستردگی کافی را ندارد، کمک می کند.

    در یک قهوه فروشی در لبه پارک ملی مونت الگون اوگاندا، ژولیت ناندوتو در تلاش است این دستگاه جدید را آزمایش کند. وی می گوید در این قهوه فروشی به شارژ روزانه 18 تا 20 دستگاه تلفن کمک می کند.

    شبکه برق ناکافی یا نبود شبکه های برق برای کشاورزانی که به تلفن های همراهشان برای دسترسی به قیمت روز بازارهای دور و نزدیک وابسته اند، مشکل ساز است چرا که دیگر نمی توانند به درستی فروش محصولاتشان را مدیریت کنند.

    در صورت نبود برق، کشاورزان باید برای رسیدن به نزدیک ترین شهر یا شبکه برق کیلومترها مسافت را طی کنند که این شیوه برای آنها ارزان تمام نمی شود.

    به گفته دیمون میلر از شرکت بوفالو گرید در چنین اقتصادهای روستایی حدود 50 درصد پول هزینه شده برای تلفن همراه، برای شارژ آن اختصاص می یابد و این گران ترین برق در جهان محسوب می شود.

    اما به گفته وی فناوری شرکتش که به تازگی در اوگاندا راه اندازی شده، امید جدیدی را برای روستاییان فراهم کرده است.

    یک پانل خورشیدی 60 واتی، باتری را شارژ می کند که با استفاده از یک دوچرخه به روستا برده می شود. این باتری از شیوه ای موسوم به ردیابی حداکثر نقطه توان (MPPT) انرژی خود را برای شارژ تلفن های همراه آزاد می کند.

    خروجی برق پانل خورشیدی توسط شرایط محیطی مانند دما و میزان نور خورشید و همچنین مقاوم مداراتی متصل شده به آن تعیین می شود.

    MPPT به شرایط و تغییرات در مقاومت برای اطمینان از خروجی توان احتمالی حداکثری در هر زمان نظارت می کند.

    بهترین بخش این دستگاه شیوه ای است که انرژی ذخیره شده برای شارژ تلفن همراه را آزاد می کند.

    مشتری یک پیام متنی ارسال می کند وقتی که دستگاه پیام را دریافت کرد یک چراغ LED بالای پریز باتری روشن می شود که نشان دهنده آمادگی آن برای شارژ کردن تلفن همراه است.

    هزینه ارسال این پیام متنی حدود 110 شلینگ است که در مقابل رفتن به نزدیک ترین شهر و شارژ تلفن همراه که حدود 500 شلینگ هزینه بر می دارد بسیار ارزان تر است.

    در قهوه فروشی لبه مرز به ازای هر یک پیام متنی می توان تلفن همراه را به مدت یک ساعت و نیم شارژ کرد. شارژ کامل باتری تلفن همراه با این شیوه می تواند سه روز دوام بیاورد.

    این دستگاه که 10 پریز شارژ دارد می تواند روزانه 30 تا 50 دستگاه تلفن همراه را شارژ کند.

    این شرکت قصد دارد این شیوه را در سیرئا لئون نیز بیازماید. 

    پرقدرت به اینترنت وصل شوید

     

    کاربران تلفن همراه هوشمند آیفون 5 با مشکل عدم قدرت کافی دریافت سیگنال های wifi مواجه هستند، این مشکل در مواقعی لزوم استفاده از شبکه های بی سیم و ارتباط به اینترنت می تواند تبدیل به یک معضل حاد شود و دردسرهای زیادی را برای کاربران ایجاد کند اما به تازگی یک اختراع جدید به نام Linkase تولید شده که می تواند به راحتی این مشکل کمبود قدرت سیگنال wifiرا برطرف کند.

    بر اساس ادعای سازنده این محصول می تواند تا 50 درصد به قدرت سیگنال های دریافتی امواج بی سیم کمک کند البته این اختراع نیز دارای نقایص مخصوص به خود می باشد. برای مثال هنگامی که فاصله کاربر از فرستنده ی اصلی زیاد شود و از این ابزار برای بالا بردن قدرت سیگنال استفاده کند با افت سرعت اینترنت مواجه خواهد شد البته شرکت سازنده در تلاش است تا این مشکل را به کمترین حد برساند این ابزار از پلی کربنات به همراه چرم ساخته شده و در پنج رنگ برای تلفن های iphone5 عرضه خواهد شد.

    طراحی اسکنر سه بعدی MakerBot برای پرینت سه بعدی

     

    حالا شرکت MakerBot که قبلا با پرینترهای سه بعدی اش آشنا شده اید از طرح یک اسکنر سه بعدی رومیزی پرده برداری کرده. شرکت سازنده نام آن را Digitizer گذاشته و به عنوان یک مکمل در کنار پرینتر سه بعدی اش کار خواهد کرد. با کمک اسکنر جدید می توانید یک جسم را به راحتی اسکن کرده و کپی اش را با پرینتر بسازید. اسکنر سه بعدی معرفی شده فعلا در مراحل تکمیل طراحی است و هنوز تاریخ و قیمتی برای ورودش به بازار اعلام نشده. اما با داشتن چنین چیزی حالا هر کسی می تواند طراح سه بعدی اشیا را به راحتی تولید کند و از پرینترهای سه بعدی لذت بیشتری ببرد.

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید