تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 8
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 183
  • بازدید دیروز : 24
  • ورودی امروز گوگل : 18
  • ورودی گوگل دیروز : 2
  • آي پي امروز : 61
  • آي پي ديروز : 8
  • بازدید هفته : 241
  • بازدید ماه : 183
  • بازدید سال : 2555
  • بازدید کلی : 2555
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.144.12.29
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    در ویندوز 8 بلو امکان همگام سازی صفحه استارت با سایر دستگاه‌ها میسر می‌شود

     

    به گفته پائول تاروت (نویسنده سایت Supersite for Windows) در نسخه جدید ویندوز که به زودی عرضه خواهد شد، صفحه شروع نیز به لیست مواردی که قابلیت همگام سازی با سایر دستگاه‌ها را دارند، افزوده شده است.

    پائول تاروت در بررسی آخرین پیشرفت‌های طراحی شده برای ویندوز بلو، به معرفی قابلیت اشتراک گذاری صفحه آغازین در دو رایانه دارای ویندوز ۸ پرداخته است. این بدان معنی است که کاربرانی که با اکانت مایکروسافت خود وارد شده اند، کاشی ها، چینش و ترکیب رنگی مشابهی را در صفحه شروع تمام دستگاه‌های دارای ویندوز ۸ خواهند دید.

    در‌واقع قابلیت همگام سازی صفحه شروع که در صفحه تنظیمات ویندوز بلو وجود دارد، در نسخه فعلی ویندوز آبی (نسخه اولیه که چندی پیش به بیرون درز کرد) کار نمی کند. اما کاربران می‌توانند آن را مثل سایر تنظیمات همگام سازی خاموش یا روشن کنند. کاربران ویندوز ۸ در حال حاضر می‌توانند مواردی مثل عکس حساب کاربری، قفل صفحه، تم دسکتاپ، تنظیمات زبان، صفحات مورد علاقه در مرورگر، و خیلی از تنظیمات دیگر را همگام سازی کنند. با این توصیفات اضافه شدن امکان همگام سازی صفحه شروع به این لیست حس خوبی خواهد داشت.

    با این حال ویندوز بلو توانایی همگام سازی موارد بیشتری را نیز خواهد داشت. بر اساس هدف گذاری های مطرح شده برای ویندوز بلو، رافائل ریورا (مالک وبلاگ ویندوز) از موارد تازه‌ ای پرده برداشته است. به گفته وی کاربران قادر خواهند بود رمز عبور تصاویر، تاریخچه فعالیت، برنامه‌های نصب شده، لینک‌های دسترسی سریع در مرورگر، فایل‌ها و خیلی از موارد دیگر را نیز همگام سازی کنند.

    مایکروسافت چه قابلیت‌های دیگری را برای ویندوز بلو پیش‌بینی کرده است؟

    نسخه رومیزی جدید اینترنت اکسپلورر ۱۱ حداقل یکی از ترفندهای ویندوز ۸ را با نام «مدرن» به خود اختصاص خواهد داد.

    به گفته پائول تاروت، اینترنت اکسپلورر ۱۱ همانند همتای خود در ویندوز ۸ از قابلیت لمسی برای کنترل راحت در ابزارهای لمسی مانند تبلت‌ها بهره می برد. کاربران ویندوز می‌توانند با لمس سریع افقی، بین وب سایت‌های باز جا به جا شوند. این قابلیت جدید با موس قابل استفاده نیست (حداقل در نسخه فعلی ویندوز بلو). با این حساب کاربرانی که از دستگاه‌های دارای صفحه نمایش لمسی استفاده نمی‌کنند، خوش شانس نخواهند بود.

    مایکروسافت پس از دریافت بازخوردهای منفی بسیار از ویندوز ۸ و برنامه‌های آن، تجربه و شیوه ای متفاوت را برای ناوبری (Navigation) پیش بینی کرده است. به نظر می‌رسد حالت Swipe (لمس صفحه و حرکت دست از یک سمت به سمت دیگر) در IE11 اولین تلاش برای رسیدگی به بازخوردهای منفی کاربران ویندوز ۸ خواهد بود.

    مایکروسافت به تازگی وجود ویندوز آبی را به عنوان مرحله اول تغییرات عمده‌ای که برای سیستم عامل جدیدش وعده داده بود، تصدیق نمود. «بلو» نام و کد این ویندوز بوده و بعید است، محصول نهایی نیز همین نام را به همراه داشته باشد. دامنه تغییرات ویندوز بلو، رایانه های رومیزی، سرورها، تبلت‌ها و حتی تلفن‌های همراه را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

    ارسال پیام از موبایل به ایمیل ممکن شد

    احمد مظاهری با تاکید بر لزوم ارائه خدمات ارزش افزوده بر بستر پروتکل های اینترنت و موبایل که امکان استفاده بیشتر کاربران از تکنولوژی های جدید را مهیا می‌کند اظهار داشت: نقش اپراتورهای ارتباطی و تولیدکنندگان محتوا در این زمینه بسیار مهم است و از این حیث باید اپراتورهای ارائه دهنده خدمات و محتوا با همکاری با یکدیگر بتوانند بازار ارائه خدمات ارزش افزوده را رونق بخشند.
    وی با اشاره به راه اندازی پست الکترونیک چاپار که قریب به یک سال است از زمان آغاز بکار آن می گذرد ادامه داد: در راستای ارائه خدمات ارزش افزوده بر بستر اینترنت، ایمیل chmail از سوی مجموعه چاپار راه اندازی شده و براین اساس تمامی تلاش آن است که با افزودن خدمات ارزش افزوده به این پست الکترونیک میزان اعتماد و وفادارسازی مشترکان را برای استفاده از سرویس ها و خدمات بومی افزایش دهیم.
    مظاهری با تشریح برنامه های چاپار برای ارائه خدمات جدید بر بستر ایمیل chmail گفت: هم اکنون تمرکز بر روی ویژگی است که امکان ارسال ایمیل را برای موبایل کاربران از طریق پیام کوتاه و بالعکس فراهم می کند.
    وی با بیان اینکه این امکان علاوه برنسخه های سازمانی ایمیل، برای نسخه های رایگان خانگی نیز مهیاست خاطرنشان کرد: در این راستا با اپراتورهای تلفن همراه نیز وارد مذاکره شده ایم و در صورت رفع برخی محدودیتها حتی امکان ارسال پیام صوتی و تصویری از طریق MMS به ایمیل کاربران و بالعکس از ایمیل به موبایل نیز فراهم خواهد شد.
    مدیر فروش پروژه پست الکترونیک چاپار افزود: برای ارسال پیامک به ایمیل کاربر، زمانی که دسترسی به اینترنت ندارد محیطی تعبیه شده که باید در گوشی تلفن همراه مشترکان نصب شود تا کاربر محیط ایمیل را روی موبایل خود داشته باشد و بتواند پیام خود را به ایمیل مخاطب خود ارسال کند.
    وی در همین حال از قابلیت استفاده از سیستم عامل آندروئید برای سرویس chmobile خبر داد و گفت: با این سیستم عامل، یک فضای ایمیل بر روی موبایل مشترکان ایجاد خواهد شد. همچنین در حال نصب و راه اندازی chmobile برای سیستم عامل های iOS، سیمبین و ویندوز موبایل هستیم تا این فضا برای گوشی های دارای این سیستم عاملها نیز فراهم شود.
    مظاهری با اشاره به فعالیتهای مجموعه چاپار بر بستر فناوری اطلاعات، از راه "سی اچ باکس" سازمانی به عنوان outlook ایرانی خبر داد و گفت: در این راستا اقدامات مطالعاتی در زمینه راه اندازی کلوپ هواداران بر بستر چاپار نیز در حال انجام است.
    وی با تاکید بر ارائه خدمات ویژه به مشترکان "سی اچ میل" برای اعتمادسازی استفاده از این سرویس از جمله کارت خرید گروهی و نیز افزایش حجم ایمیل تصریح کرد: ادعا و برنامه ای برای برتری نسبت به جی میل و یاهو نداریم و تاکنون نیز خودمان را با این سرویس دهندگان بزرگ و پرسابقه مقایسه نکرده ایم؛ اما تمامی تلاشمان این است که خدماتی ارائه دهیم که قابل رقابت با سرویس های مشابه در داخل کشور باشد و براین اساس به دنبال تعامل با اپراتورهای موبایل و نیز بانکها برای بسترسازی ارائه خدمات ارزش افزوده هستیم.
    به گفته وی بخشنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به تمامی بانکها مبنی بر عدم استفاده از ایمیلهای خارجی همچون یاهو و جی میل، می تواند فرصت مناسبی را ایجاد کند که بانکها برای کاربران خود ایمیل های داخلی بانکی ایجاد کنند.
    مظاهری همچنین با توجه به برگزاری همایش خدمات ارزش افزوده تلفن همراه، این همایش را فرصت مناسبی برای تعامل و تبادل نظر در مورد ارائه خدمات متنوع و به روز، با توجه به گسترش روزافزون نیازهای کاربران و پاسخگویی مناسب به آنها بر شمرد.
    همایش خدمات ارزش افزوده تلفن همراه (IRAN VAS 2013) یکی از برنامه های اصلی کنگره موبایل ایران است که همزمان با برپایی این رویداد علمی، 29 بهمن تا دوم اسفندماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود. 

    چرا برخی از اپلیکیشن ها با تاخیر برای اندروید عرضه می شوند؟

    این اتفاق نشان می دهد که عرضه اپلیکیشن تنها به تعداد کاربران بستگی ندارد و عوامل دیگری نیز باید در تصمیم توسعه دهندگان، دخیل باشد. چندی پیش گروه Flurry، به عنوان محقق و تحلیلگر در زمینه اپلیکیشن تلفن های همراه، گزارشی را منتشر کرد که در آن به دلایل این موضوع پرداخت. بیایید تا نگاهی به این دلایل بیندازیم.

    اگر یک برنامه نویس مستقل بخواهد، زندگی راحتی را از این حرفه برای خود رقم بزند، باید هر روز، ۵۰ نسخه از اپلیکیشن خود در هر ساعت، با قیمت ۱ دلار به فروش برساند. در این بین اما گسترش بی وقفه دستگاه ها و هزینه بالای ارائه نسخه های متفاوت، برای توسعه دهندگان هزینه بردار است و شرایط را دشوار می کند.

    تعداد بالای دستگاه های اندرویدی، یکی از کابوس های برنامه نویسان به شمار می رود. طبق گفته Flurry ، اگر برنامه نویسی بخواهد ۹۰ درصد دستگاه ها را تحت پوشش اپلیکیشن خود قرار دهد، باید برای ۳۳۱ دستگاه متفاوت، کد نویسی کند.

    به نظرتان پوشش ۹۰ درصدی خیلی بلند پروازانه می آید؟ باشد، اگر بخواهیم پوشش را به ۵۰ درصد دستگاه ها کاهش دهیم، توسعه دهنده همچنان مجبور است تا ۱۸ مدل مختلف از دستگاه ها را در برنامه نویسی خود لحاظ نماید. اما مدل دستگاه ها تنها دغدغه موجود نیستند، بلکه هر نسخه متفاوت سیستم عامل نیز برخی تغییرات در کد نویسی را می طلبد.

    با توجه به موارد گفته شده، خیلی ساده می توان نتیجه گرفت که آیفون همواره گزینه محبوب تری برای توسعه دهندگان بوده است. تعداد مدل های آیفون به مراتب کمتر از دستگاه های اندرویدی است و نسخه های فعال iOS نیز در مقایسه با اندروید محدود تر هستند.

    اما ماجرا به همینجا ختم نمی شود، بلکه Flurry به یک عامل جالب دیگر نیز اشاره می کند. کاربران iOS بیشتر از اپلیکیشن های خود استفاده می کنند.

    در واقع ‏‫تعداد کاربران دستگاه های برخوردار از پلتفرم iOS که فعالانه از اپلیکیشن ها استفاده می کنند، 14 برابر تعداد کاربران فعال در دستگاه های برخوردار از سایر پلتفرم ها است. به عبارت دیگر با مقیاس میزان مصرف، هر کاربر آیفون به میزان ۱۴ کاربر اندروید ارزش دارد.

    گروه Flurry حتی برای اطمینان از صحت این نتیجه، بازه مقایسه خود را تنگ تر کرد و تنها کاربران سامسونگ، که دارای محبوبترین تلفن های اندرویدی است، را با کسانی که از آیفون استفاده می کنند مقایسه کرد؛ اما باز هم در این مقایسه ارزش هر کاربر آی او اس از نظر استفاده از اپلیکیشن ها برابر با ۷ دارنده موبایل های سامسونگ تخمین زده شد.

    بی شک تولید کنندگان برای رقابت با یکدیگر، سالانه مدل های جدید و متنوعی را روانه بازار می کنند. همانطور که طی دو سال گذشته خانواده ای جدید به نام فبلت ها معرفی شدند، به احتمال زیاد در ادامه نیز شاهد روندی مشابه خواهیم بود؛ این یعنی تنوع گجت ها و تعدد نسخه های سیستم عامل موجود در دست کاربران.

    در نهایت گروه Flurry اینگونه نتیجه گیری می کند که دوران ساخت اپلیکیشن توسط توسعه دهندگان مستقل رو به پایان است و آینده این صنعت توسط شرکت های بزرگ طراحی و توسعه رقم خواهد خورد. شرکت هایی که با استفاده از نیروی انسانی متعدد خود می توانند، جوابگوی نیاز کاربران و تلفن های متعددشان باشند. 

    ساخت درب رباتیک ضدگلوله

    پس از حادثه تیراندازی خونبار در مدرسه "سندی هوک" در ایالت کنتیکت آمریکا که منجر به کشته شدن 26 معلم و دانش آموز خردسال شد، محصولات مختلفی از جمله کوله و جلیقه‌های ضد گلوله سایز کودکان به بازار عرضه شد.
    درب رباتیک ضد گلوله توسط شرکت سیستم ایمنی "Barbecan‌" طراحی شده است و مجموعه‌ای از عملکردهای دستگاه فلزیاب، اسکن اشعه ایکس، موانع ضد گلوله و نیروهای امنیتی را بطور همزمان ارائه می کند.
    درب رباتیک "Linear Revolving Door‌" با تشخیص همراه داشتن سلاح یا دستگاه‌های منفجره، مانع از ورود افراد مهاجم بداخل ساختمان می‌شود.
    محققان مدعی هستند که فناوری بکار رفته در این درب رباتیک ضدگلوله، حداکثر سطح ایمنی را در ساختمان های عمومی بویژه مدارس و دانشگاه ها ایجاد می‌کند.
    در صورتی‌که فرد مهاجم قصد عملیات انتحاری و خودکشی داشته باشد، نیروهای امنیتی قادر به متوقف کردن وی نخواهند بود؛ اما سیستم درب رباتیک ضد گلوله از دو در مجزا تشکیل شده است.
    درها با کمک حسگرهای مختلف، بطور خودکار باز می‌شوند و سرعت باز و بسته شدن آنها با سرعت ورود و خروج عابران تنظیم می‌شود.
    هر دو در، هیچ گاه بطور همزمان باز نمی‌شوند؛ در این حالت فرد پس از عبور از درب اول در محوطه بین دو در قرار گرفته و برای کشف سلاح یا دستگاه‌های منفجره اسکن می‌شود؛ در صورت همراه داشتن سلاح، در دوم که از پوشش کولار ضد گلوله ساخته شده است، قفل می‌شود و فرد مهاجم مجبور به خروج از در اول می‌شود. 

    ربات اختصاصی با طعم واقعیت افزوده

     

    تا کنون اپلیکیشن های متعددی را در رابطه با واقعیت افزوده معرفی کرده ایم، هر کدام از آن ها نقاط ضعف و قوت خود را داشتند، اما اینبار گزینه ای را پیدا کردیم که با جرات می توان آن را یکی از کم نقص ترین برنامه های موجود دانست. بیایید با اپلیکیشن OBOTO بیشتر آشنا شویم.

    اوگی یک ربات فوق العاده دوست داشتنی است که گجت شما را به عنوان خانه خود برگزیده است. اپلیکیشن عملکرد بسیار ساده ای دارد، با اجرای برنامه، دوربین دستگاه به صورت خودکار فعال شده و محیط اطراف شما را به تصویر می کشد. اکنون باید مکانی را برای فرود اوگی تعیین کنید، حال می توانید دقایق لذت بخشی را کنار اوگی تجربه کنید.

    با لمس اوگی، وی شکلک های مختلفی برایتان در می آورد و حسابی دلبری می کند. شما همچنین نوار ابزاری نیز در پایین صفحه، جهت کنترل ربات در اختیار دارید، برای مثال می توانید به اوگی بگویید که آهنگ پخش کند. اوگی البته یک موود عصبانی نیز دارد که با انتخاب آن به یک ربات جنگی تبدیل می شود، و می تواند هر چیزی را تخریب کند. برای اینکار تنها کافیست در قسمت کنترل، گزینه موشک را انتخاب کنید و بر روی صفحه، هدف خود را مشخص نمایید، با اعلام دستور شلیک اوگی موشک را پرتاب می کند و هدف مورد نظر شما با افکتی فوق العاده، مانند آنچه در اپلیکیشن Action Movie FX شاهد بودیم، منفجر می شود.

    جدا از قابلیت هایی که اوگی با خود به همراه میاورد، باید اذعان کرد که اپلیکیشن OBOTO از دقت بسیار بالایی برخوردار است که تا به حال کمتر مشابه آن را در سایر اپلیکیشن های واقعیت افزوده دیده بودیم. شما به راحتی می توانید دوربین موبایل خود را حرکت کنید، بدون اینکه تمرکز اوگی را به هم زنید، یا حتی می توانید دستگاه خود را بسیار به اوگی نزدیک کنید و جزئیات طراحی آن را مشاهده نمایید.

    این اپلیکیشن جالب را می توانید به رایگان برای آیفون و آیپد از اپ استور (‌ با حجم ۴۷ مگابایت )‌ دانلود نموده و با ربات اختصاصی خود سرگرم شوید.

    رونمایی از تلفن همراه تاشوی نشکن

     

    شرکت الکترونیک کره‌ای «سامسونگ» نمونه نمایشی از این دستگاه را طی سخنرانی در نمایشگاه لاوس‌وگاس ارائه کرده است.
    انتظار می‌رود که نمایشگرها راه خود را در دستگاه‌های دستی سامسونگ نیز پیدا کنند؛ اگرچه به گفته این شرکت، دستگاه‌های به نمایش درآمده از نرم‌افزار تلفن مایکروسافت برخوردارند و تنها نمونه پیش‌ساخت هستند.
    نمونه آزمایشی به نمایش درآمده از یک محفظه سخت به اندازه قوطی کبریت با یک نمایشگر رنگی منعطف به نازکی کاغد در انتهای آن برخوردار است.
    اگرچه این نمایشگر بنظر نمی‌رسد که به حد کافی برای تا شدن از وسط منعطف باشد؛ اما می‌توان آن را به شکل لوله خم کرد.
    سامسونگ همچنین یک ویدئو از یک مفهوم آینده را به نمایش درآورد که در آن یک دستگاه به اندازه تلفن که مانند کتاب باز می‌شود، به نمایش یک نمایشگر به اندازه تبلت در درون آن می‌پردازد.
    این نمایشگر از او‌ال‌ای‌دی (OLEDs) برخوردار است. تنها یک لایه نازک از این مواد شیمیایی برای تولید یک نمایشگر رنگی درخشان کافی است.
    این فناوری در بسیاری از محصولات سامسونگ اگرچه در صفحات نمایشگر، مورد استفاده قرار گرفته‌اند. برای این تلفن منعطف، این شرکت از مواد شیمیایی بر روی پلاستیک نازک بجای شیشه خبر داد.
    آزمایشگاه برکلی در یک برنامه کاربردی‌تر، یک تلفن با یک نمایشگر را معرفی کرده که محکم بوده اما در اطراف لبه‌های دستگاه خم می‌شود. از این رو این تلفن می‌تواند پیامک‌های ورودی را حتی با وجود پوشش بر روی گوشی نمایش دهد.
    با این حال مواد شیمیایی او‌ای‌دی‌ای در برابر اکسیژن بسیار حساس بوده از این باید بطور ککاملا از هوا تخلیه شود.
    تولید عمده نمایشگرهای منعطف محفوظ از هوا مدت زیادی است که مهندسان را درگیر خود نگه داشته است. نمایشگرهای سامسونگ هنوز به اندازه کافی منعطف نبوده که تا شوند بلکه تنها کمی خم می‌شوند. شرکت سامسونگ نیز از اعلام زمان ورد این گوشی به بازار خودداری کرده است.

    کمک‌گیری آنلاین روبات‌ها برای حل مشکلات پیش رو

    دانشمندان اروپایی نخستین مرحله از یک پایگاه داده مبتنی بر اینترنت را راه‌اندازی کرده‌اند که در آن اطلاعاتی برای کمک به روبات‌ها ذخیره شده است.

    این پایگاه داده Rapyuta نام دارد و در اصل یک مغز آنلاین محسوب می‌شود که تمام دنیای پیش‌روی روبات‌ها را به آنها توضیح می‌دهد و قادر است پیچیده‌ترین محاسباتی که یک روبات موظف به انجام آن است را برایش انجام دهد.

    پایگاه داده Rapyuta بخشی از طرح جامع European Robo Earth project محسوب می‌شود که از سال 2011 آغاز شده و قرار است بر اساس آن روش‌های مقابله انواع‌ روبات‌ها با دنیای انسان‌ها استاندارد شود.

    به‌جای آنکه هر یک از روبات‌ها کاتالوگ شخصی خود را برای تشخیص و شناسایی اشیا در دنیای انسان‌ها در اختیار داشته باشند و بتوانند محاسبات لازم را از این طریق انجام دهند، مرکز Rapyuta فضایی را برای حل مشکلاتی که روبات‌ها در هر فضا با آن مواجه می‌شوند فراهم می‌کند و تلاش دارد تمامی رفتارهای روبات‌ها را به صورت استاندارد و یکجا ارایه دهد. 

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید