تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 7
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1674
  • بازدید دیروز : 24
  • ورودی امروز گوگل : 167
  • ورودی گوگل دیروز : 2
  • آي پي امروز : 558
  • آي پي ديروز : 8
  • بازدید هفته : 1732
  • بازدید ماه : 1674
  • بازدید سال : 4046
  • بازدید کلی : 4046
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.138.117.53
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    هشدار امنیتی به کارمندان درباره‎ی استفاده از Babylon

     

    بر اساس بخشنامه ای که از طرف مسوولان بخش فناوری اطلاعات و حراست برخی وزارتخانه‎ها به واحدهای مختلف این دستگاه‎ها ارسال شده، تاکید شده است که از این پس به دلیل ابهاماتی که درباره‎ی نحوه فعالیت نرم افزار دیکشنری رایگان یا آنلاین Babylon وجود دارد، تمامی کارشناسان و افراد مرتبط با سامانه‎ها و دستگاه‎های رایانه، حق استفاده یا نصب آن را روی دستگاه‎های خود ندارند.

    3 راه برای پی بردن به فضای اشغال شده‌ی هارددیسک توسط نرم‌افزار و اپلیکیشن‌های نصب شده بر روی ویندوز

     

    راه اول
    بدین منظور می‌توان از Add/Remove Programs موجود در Control Panel استفاده کرد.
    برای دسترسی به این پنجره ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید.
    در پنجره‌ی Run عبارت appwiz.cpl را وارد کرده و Enter بزنید.
    در پنجره‌ی Add/Remove Programs لیست کامل کلیه نرم‌افزارهای نصب شده بر روی ویندوز را مشاهده خواهید کرد. در ستون Size می‌توان حجم اشغالی توسط هر نرم‌افزار را مشاهده کنید.
    همچنین با کلیک بر روی عبارت Size در عنوان ستون‌ها می‌توانید لیست نرم‌افزارها را بر اساس حجم مرتب کنید.

    راه دوم
    اکثر نرم‌افزارهای نصب شده بر روی ویندوز در پوشه‌ی Program Files واقع در درایو C جای می‌گیرند.
    در نتیجه (ترفندستان) می‌توانید ابتدا به این پوشه مراجعه کنید.
    سپس کافی است بر روی پوشه‌ی نرم‌افزار مورد نظر راست کلیک کرده و Properties را انتخاب نمایید.
    در تب General و قسمت Size می‌توان حجم اشغال شده توسط این نرم‌افزار در پوشه‌ی Programs Files را مشاهده کرد.
    البته با این روش نمی‌توان به حجم دقیق کلیه نرم‌افزارها پی برد. چرا که ممکن است برخی نرم‌افزارها بخشی از اطلاعات خود را در پوشه‌ای به غیر از پوشه‌ی Program Files ذخیره کنند.

    راه سوم
    در ویندوز 8 اپلیکیشن‌های نصب شده بر روی ویندوز در پنجره‌ی Add/Remove Programs نمایش داده نمی‌شوند. برای مشاهده‌ی حجم اشغالی توسط این اپلیکیشن‌ها می‌توانید مطابق این ترفند بدین صورت عمل کنید:
    ابتدا کلید ترکیبی Win+I را فشار دهید.
    سپس بر روی Change PC settings کلیک کنید.
    اکنون به بخش General مراجعه کنید.
    سپس در قسمت Available Storage بر روی View app sizes کلیک نمایید.

    ترفند مایکروسافت برای تشویق دانشجویان به استفاده از آفیس 365

    این شرکت به دانشجویان امکان می دهد تا به مدت شش ماه از خدمات یاد شده به رایگان استفاده کنند و همین طور 20 گیگابایت فضای رایگان برای ذخیره سازی اطلاعات در سرویس اسکای درایو به دانشجویان هدیه می دهد.

    تازه ترین نسخه از آفیس 365 که برای رقابت با خدمات مشابه گوگل، آمازون و ... راه اندازی شده در ماه ژانویه رونمایی شد و در آن زمان اعلام شد که هزینه استفاده از خدمات یاد شده برای دانشجویان 80 دلار به ازای 4 سال از طریق حداکثر دو وسیله خواهد بود.

    همچین اعلام گردید که اگر کاربران بخواهند از خدمات یاد شده برای 8 سال استفاده کنند باید 160 دلار هزینه کنند. خدمات کلود SkyDrive بخشی از سرویس آفیس 365 مایکروسافت محسوب می شود که رابط کاربری آن با وسایل الکترونیک لمسی مانند گوشی ها و تبلت ها به خوبی سازگار می شود.

    همچنین دانشجویانی که باید طرح های خود را به طور مشترک و گروهی اجرا کنند نیز می توانند از مزایای این خدمات بهره بگیرند. این شرکت برای ترغیب دانشجویان تبلیغات گسترده ای را هم در مورد مزایای کاربرد آفیس 365 به راه انداخته است. 

    مایکروسافت و تجسم بخشیدن به الگوهای انتشار محتوای اینترنتی با پروژه ViralSearch ...

     

    در رویداد سالانه مایکروسافت با نام TechFest، پروژه جستجوی ViralSearch رونمایی شد که نزدیک به 1 میلیارد آبشار اطلاعاتی را در توییتر مورد بررسی قرار داده.

    ViralSearch انتشار اخبار، ویدیوها و عکس ها را رصد می کند و با تشخیص الگوی دقیق انتشار آنها در توییتر، درجه انتشار ویروسی آنها را نیز مشخص می کند. یک نحوه ارائه نتایج به صورت نمودارهای درختی است ViralSearch داده ها را به صورت خطوط زمانی مربوط به وقوع اتفاقات ارائه می کند که در نمودار درختی، پیدا کردن مقطع خاص اوج گیری محبوبیت محتوا بین کاربران، ممکن است.

    این پروژه همچنین به شما امکان جستجوی عبارات، داستان ها، یا حتی کاربران توییتر را می دهد که مورد آخر، کمک می کند چشم انداز نقش هر فرد در محبوب شدن موضوعات مختلف را در قالب یک نمودار جزیره ای داشته باشید.

    با ارائه نمودار جزیره ای بر اساس کاربران، ViralSearch کمک می کند کاربرانی را که موجب انتشار گسترده محتواها شده اند بیابید و از طریق آنها موثرترین خط سیر انتشار را تشخیص دهید.

    اگر از زمان در دسترس قرار گرفتن این موتور جستجوی پیشرفته می پرسید، باید اشاره کنیم که فعلاً تاریخی قابل ذکر نیست و مایکروسافت تنها برنامه دارد آن را در اختیار تیم های توسعه محصول خود قرار دهد تا از داده های آن استفاده کنند. در ادامه مطلب می توانید ویدیوی توضیح این دستاورد را نیز مشاهده کنید.

     

    مایکروسافت IE را وصله کرد

    شرکت مایکروسافت طبق عادت همیشگی خود در دومین سه‌شنبه این ماه بولتن امنیتی خود را منتشر کرد تا طی آن نقاط آسیب‌پذیر مرورگر اینترنتی Internet Explorer وصله شوند.، نقاط آسیب‌پذیر مرورگر IE که مایکروسافت در این اقدام آنها را برطرف کرده است به گونه‌ای بوده‌اند که بدون اطلاع کاربر امکان ورود هکرها به سیستم و نصب بدافزارها را فراهم می‌کردند.
    "الکس هوران"(Alex Horan) مدیر مرکز امنیتی CORE Security در این خصوص گفت: «مایکروسافت در این اقدام سعی کرده است علاوه بر وصله کردن نقاط آسیب‌پذیر کنونی، جلوی انتشار آن دسته از بدافزارهایی که احتمالا در آینده منتشر می‌شوند را هم بگیرد. این وصله‌های امنیتی برای کاربران حیاتی هستند و می‌توانند کلیه راه‌های موجود برای سوءاستفاده هکرها را از بین ببرند.»
    مایکروسافت در دومین سه‌شنبه مارس ۲۰۱۳ هفت وصله امنیتی روانه بازار کرد که از بین آن‌ها ۴ وصله در رده "بحرانی" رده‌بندی شدند تا مشکلات مرورگر اینترنتی این شرکت را برطرف کنند.
    این وصله‌های امنیتی حفره‌های موجود در نسخه‌های ۶ تا ۱۰ مرورگر اینترنتی IE برای نسخه‌های مختلف ویندوز را برطرف می‌کنند.
     

    تکنولوژی مغز مجازی گوگل راه اندازی شد

     

    نرم‌افزار خودآموز گوگل بر اساس گروه‌های مجازی از سلول‌های به هم پیوسته مغز مصنوعی کار می‌کند، آنها با یکدیگر تماس بر قرار کرده و در این ضمن بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند. وقتی این شبکه عصبی در معرض داده‌ها قرار می‌گیرد، ارتباط بین عصب‌های مختلف تغییر می‌کند و این باعث می‌شود که کل شبکه قابلیت نشان دادن واکنش‌های معین به داده‌های دریافتی از یک نوع خاص را از خود بروز دهد و به قول معروف، چیز یاد بگیرد.
    شبکه‌های عصبی مجازی سال‌ها است که در زمینه ماشین‌های دارای قدرت یادگیری به کار می‌روند، مثلاً نرم‌افزار شطرنج‌باز یا نرم‌افزارهای تشخیص چهره. و حالا مهندسین گوگل راهی را پیدا کرده‌اند تا قدرت رایانشی را پشت این رویکرد تکنولوژیک قرار دهند و با بردن آن به ورای مرزها قبلی، شبکه‌های عصبی دارای قدرت یادگیری “بدون کمک انسان” را بسازند و نتیجه کارشان آنقدر قوی شده که می‌تواند به صورت تجاری هم مورد استفاده قرار بگیرد.
    شبکه‌های عصبی شاغل در گوگل به جای پرسیدن از انسان، می‌توانند برای خودشان تصمیم بگیرند که برای شناسایی اشیا، به چه داده‌هایی توجه نشان داده و کدام الگوها، رنگ‌ها و اَشکال را بررسی کنند.
    گوگل اکنون از این شبکه‌های عصبی مجازی برای تشخیص بهتر گفتار استفاده می‌کند و علت نیز در اهمیت روز افزون دستیارهای صوتی بر روی تلفن‌های هوشمند است که به زمینه‌ای مهم برای رقابت کمپانی‌ها تبدیل شده‌اند. وینسنت وان‌هوک از مدیران بخش تشخیص گفتار در گوگل می‌گوید: "ما در زمینه تشخیص کلماتی که اشتباه هستند، بین 20 تا 25 درصد پیشرفت کرده‌ایم، این یعنی تعداد بیشتر از افراد تجربه‌ای بدون اشکال را خواهند داشت." شبکه عصبی فعلاً فقط برای زبان انگلیسی با تلفظ امریکایی کار می‌کند ولی وان‌هوک می‌گوید که پیشرفت‌های مشابه، بعد از عرضه این تکنولوژی برای سایر زبان‌ها، میسر خواهد بود.
    با کمک تکنولوژی جدید، سایر محصولات گوگل نیز به مرور پیشرفت خواهند کرد. برای مثال ابزار جستجوی تصاویر قادر خواهد شد که عکس‌ها را بدون استناد به متن مربوط به آنها، شناسایی کند. همین‌طور اتومبیل‌های بدون راننده گوگل و پروژه گوگل گلس نیز از این تکنولوژی هوش مصنوعی برای درک بهتر دنیای پیرامون خود بهره خواهند برد.
    تکنولوژی جدید گوگل زمانی به تیتر خبرها تبدیل شد که مهندسین این کمپانی نتایج آزمایش شناسایی اشیا و جاندارن بر روی 10 میلیون عکس گرفته شده از ویدیوهای یوتوب را ارائه کردند؛ آزمایشی که طی 10 روز کاری مداوم و با استفاده از 1000 کامپیوتر با 16 هزار پردازنده به دست آمده بودند.
    جف دین، یکی از مهندسینی که آن تجربه را هدایت می‌کرد، می‌گوید: "اکثر محققین مدل‌های خودشان را روی یک دستگاه اجرا می‌کنند ولی ما می‌خواستیم تجربه را روی شبکه‌های وسیع عصبی انجام دهیم. اگر شما هم اندازه مدل و هم حجم داده‌های اجرا شده در آن را افزایش دهید، قادر به ایجاد برتری‌های آشکار و قابلیت‌های پیچیده‌تر خواهید شد."
    شبکه‌های عصبی به دست آمده از آن فرآیند، منعطف‌تر هستند. آقای دین می‌گوید: "به طور نمونه این مدل‌ها می‌توانند متن‌های بسیار بزرگتری را دریافت کنند." او یک مثال از تشخیص گفتار می‌دهد. برای مثال، سیستم گوگل یاد گرفته که اگر کسی گفت "من میخوام یه سرخ‌آلو بخورم" ولی کلمه “سرخ‌آلو” را بد تلفظ کرد، خودش بر اساس تجربه‌های قبلی که از شنیدن جمله‌ها به دست آمده، تردید خود را بر طرف کند زیرا سرخ‌آلو یک میوه است و از لحاظ متنی با سیب یا پرتقال یکی به شمار می‌رود.
    آقای دین می‌گوید که گروهش در حال تست کردن مدل‌هایی است که تصویر و متن را هم می‌فهمند:‌ "شما بهش کلمه گراز ماهی را می‌دهید و آن هم به شما تصاویری از آن می‌دهد. یا اگر تصویر گراز ماهی را نشانش دهید، برای شما کلمه گراز ماهی را می‌نویسد."
    کار گوگل می‌تواند ما را یک گام به رسیدن به یکی از اهداف هوش مصنوعی نزدیک کند؛ یعنی ساختن نرم‌افزاری که بتواند با هوش حیوانات یا حتی انسان‌ها برابر کند. یوشائو بنجیو که از اساتید دانشگاه مونترئال است و روی تکنیک‌های هوش مصنوعی کار می‌کند، می‌گوید: "این است مسیر درستی که به ساخت هوش مصنوعی در مقیاس عام منتج می‌شود. اگر نتوانید انبوه اطلاعات در حجم وسیع را ارائه کنید راهی برای ساخت شبکه هوش مصنوعی وجود ندارد. ما فهمیده‌ایم که شبکه‌های خودآموز عصبی که [توسط گوگل] استفاده می‌شوند از روش‌هایی درست مشابه یافتن اشیا واقعی توسط مغز انسان، بهره می‌برند."
    آقای دین با محافظه‌کاری سعی می‌کند در حرف‌هایش به نزدیک بودن عملکرد شبکه مصنوعی به مغز انسان اشاره‌ای نکند ولی نمی‌تواند جلوی خودش را بگیرد و می‌گوید که اگر مسیر درست را طی کنند، شبکه گوگل سرانجام می‌تواند مغز انسان را شکست دهد.
    او می‌گوید: "در برخی زمینه‌های بصری عملکرد شبکه مصنوعی بهتر از مغز انسان است" و برای مثال به برچسب زدن پلاک خانه‌ها در تصاویر استریت ویو نقشه‌های گوگل اشاره می‌کند: "شروع کرده‌ایم به استفاده از شبکه‌های عصبی برای تشخیص اینکه یک عدد در عکس‌ها، پلاک خانه است یا چیز دیگر" و مشخص شده که نتایج بهتر از نتایج انسانی هستند.
    این یک پیروزی کوچک است و با آنکه هنوز هوش مصنوعی از هوش انسانی عقب است ولی این طلیعه آنها را به آینده کارشان امیدوار کرده.

    روند طراحی کیبورد لمسی ویندوز 8

    عرضه یک سیستم عامل جدید شاید به معنای بازاختراع چرخ نباشد، ولی می‌تواند به معنای بازاختراع کیبورد باشد. این چیزی است که مایکروسافت در فرآیند توسعه ویندوز 8 به آن رسید. زیرا سیستم عاملی که قرار بود اتکایش به صفحات لمسی باشد، کمپانی را مجبور کرد تا حتی کوچکترین نکات در مورد وارد کردن متن و کار با محتواهای متنی را هم لحاظ کند. در مطلبی که بلاگ «ساخت ویندوز 8» منتشر کرده، یکی از توسعه‌دهندگان تجربه کاربری به نام «کیپ ناکس» جزئیات این ملاحظاتِ طاقت‌فرسا را توضیح داده که اهمیت بسیاری از آنها در استفاده از تبلت‌ها نمایان می‌شوند. مایکروسافت بر روی تک تک جزئیات کیبورد لمسی وسواس به خرج داده: این که با ردیف اعداد چطور کار می‌کنید؟ کلید space bar باید چه اندازه باشد؟ آیا اصلاً به کیبورد احتیاج داریم یا خیر؟ برای یافتن پاسخ این سؤال‌ها، مایکروسافت به جزئیاتی کوچک، مثلاً این که کاربران چه مدت به اشیا روی نمایشگر نگاه می‌کنند، چه کلماتی را بیشتر تایپ می‌کنند، و چطور تبلت را در دست نگه می‌دارند، نیز توجه کرده.

    چیزی که از بررسی‌های گروه طراحان مایکروسافت به دست آمده، به طور ناامیدکننده‌ای، همانند کیبورد لمسی آیپد شده است. درست مثل این می‌ماند که مایکروسافت فکر می‌کرد اولین فاتح قله اورست است، ولی وقتی به آن بالا رسید پرچم اپل را در اهتزاز دید. اما موفقیت کیبورد لمسی ویندوز 8 بستگی کمی به شکل ظاهری آن و بستگی زیاد به کارایی آن دارد. گرچه مایکروسافت اولین شرکتی نیست که به این موارد فکر کرده، اما باز هم خوب است که کاربران ویندوز 8 بدانند متخصصین این کمپانی وقت گران‌بهای شان را برای صیقل دادن به زوایای کوچک صرف کرده اند.

    ویندوز ۸ خیلی بهتر از آن چیزی است که تصور می‌کنید

    کمتر از ۲ هفته به عرضه نهایی و رسمی‌ ویندوز ۸ باقی مانده است. آنچه که تاکنون از نقطه نظرات کاربران برداشت می‌شود آن است که آنها تصور می‌کنند این سیستم‌عامل کاملاً ناآشنا و فاجعه‌ای به تمام معنا است. اما... 

    آگهی عجیب گوگل برای تمسخر ویندوز 8

    در حالی که واکنش‌های عمومی نسبت به ویندوز ۸ مختلف بوده، شرکت‌های بزرگ رقیب مایکروسافت هم برای جلوگیری از موفقیت احتمالی این سیستم عامل وارد عمل شده‌اند.
    به گزارش ایتنا از فارس به نقل از ان.بی.سی نیوز، از جمله این شرکت‌ها .....

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید