تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 7
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 937
  • بازدید دیروز : 24
  • ورودی امروز گوگل : 94
  • ورودی گوگل دیروز : 2
  • آي پي امروز : 312
  • آي پي ديروز : 8
  • بازدید هفته : 995
  • بازدید ماه : 937
  • بازدید سال : 3309
  • بازدید کلی : 3309
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 18.225.156.236
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    چرا برخی از اپلیکیشن ها با تاخیر برای اندروید عرضه می شوند؟

    این اتفاق نشان می دهد که عرضه اپلیکیشن تنها به تعداد کاربران بستگی ندارد و عوامل دیگری نیز باید در تصمیم توسعه دهندگان، دخیل باشد. چندی پیش گروه Flurry، به عنوان محقق و تحلیلگر در زمینه اپلیکیشن تلفن های همراه، گزارشی را منتشر کرد که در آن به دلایل این موضوع پرداخت. بیایید تا نگاهی به این دلایل بیندازیم.

    اگر یک برنامه نویس مستقل بخواهد، زندگی راحتی را از این حرفه برای خود رقم بزند، باید هر روز، ۵۰ نسخه از اپلیکیشن خود در هر ساعت، با قیمت ۱ دلار به فروش برساند. در این بین اما گسترش بی وقفه دستگاه ها و هزینه بالای ارائه نسخه های متفاوت، برای توسعه دهندگان هزینه بردار است و شرایط را دشوار می کند.

    تعداد بالای دستگاه های اندرویدی، یکی از کابوس های برنامه نویسان به شمار می رود. طبق گفته Flurry ، اگر برنامه نویسی بخواهد ۹۰ درصد دستگاه ها را تحت پوشش اپلیکیشن خود قرار دهد، باید برای ۳۳۱ دستگاه متفاوت، کد نویسی کند.

    به نظرتان پوشش ۹۰ درصدی خیلی بلند پروازانه می آید؟ باشد، اگر بخواهیم پوشش را به ۵۰ درصد دستگاه ها کاهش دهیم، توسعه دهنده همچنان مجبور است تا ۱۸ مدل مختلف از دستگاه ها را در برنامه نویسی خود لحاظ نماید. اما مدل دستگاه ها تنها دغدغه موجود نیستند، بلکه هر نسخه متفاوت سیستم عامل نیز برخی تغییرات در کد نویسی را می طلبد.

    با توجه به موارد گفته شده، خیلی ساده می توان نتیجه گرفت که آیفون همواره گزینه محبوب تری برای توسعه دهندگان بوده است. تعداد مدل های آیفون به مراتب کمتر از دستگاه های اندرویدی است و نسخه های فعال iOS نیز در مقایسه با اندروید محدود تر هستند.

    اما ماجرا به همینجا ختم نمی شود، بلکه Flurry به یک عامل جالب دیگر نیز اشاره می کند. کاربران iOS بیشتر از اپلیکیشن های خود استفاده می کنند.

    در واقع ‏‫تعداد کاربران دستگاه های برخوردار از پلتفرم iOS که فعالانه از اپلیکیشن ها استفاده می کنند، 14 برابر تعداد کاربران فعال در دستگاه های برخوردار از سایر پلتفرم ها است. به عبارت دیگر با مقیاس میزان مصرف، هر کاربر آیفون به میزان ۱۴ کاربر اندروید ارزش دارد.

    گروه Flurry حتی برای اطمینان از صحت این نتیجه، بازه مقایسه خود را تنگ تر کرد و تنها کاربران سامسونگ، که دارای محبوبترین تلفن های اندرویدی است، را با کسانی که از آیفون استفاده می کنند مقایسه کرد؛ اما باز هم در این مقایسه ارزش هر کاربر آی او اس از نظر استفاده از اپلیکیشن ها برابر با ۷ دارنده موبایل های سامسونگ تخمین زده شد.

    بی شک تولید کنندگان برای رقابت با یکدیگر، سالانه مدل های جدید و متنوعی را روانه بازار می کنند. همانطور که طی دو سال گذشته خانواده ای جدید به نام فبلت ها معرفی شدند، به احتمال زیاد در ادامه نیز شاهد روندی مشابه خواهیم بود؛ این یعنی تنوع گجت ها و تعدد نسخه های سیستم عامل موجود در دست کاربران.

    در نهایت گروه Flurry اینگونه نتیجه گیری می کند که دوران ساخت اپلیکیشن توسط توسعه دهندگان مستقل رو به پایان است و آینده این صنعت توسط شرکت های بزرگ طراحی و توسعه رقم خواهد خورد. شرکت هایی که با استفاده از نیروی انسانی متعدد خود می توانند، جوابگوی نیاز کاربران و تلفن های متعددشان باشند. 

    رونمایی از تلفن همراه تاشوی نشکن

     

    شرکت الکترونیک کره‌ای «سامسونگ» نمونه نمایشی از این دستگاه را طی سخنرانی در نمایشگاه لاوس‌وگاس ارائه کرده است.
    انتظار می‌رود که نمایشگرها راه خود را در دستگاه‌های دستی سامسونگ نیز پیدا کنند؛ اگرچه به گفته این شرکت، دستگاه‌های به نمایش درآمده از نرم‌افزار تلفن مایکروسافت برخوردارند و تنها نمونه پیش‌ساخت هستند.
    نمونه آزمایشی به نمایش درآمده از یک محفظه سخت به اندازه قوطی کبریت با یک نمایشگر رنگی منعطف به نازکی کاغد در انتهای آن برخوردار است.
    اگرچه این نمایشگر بنظر نمی‌رسد که به حد کافی برای تا شدن از وسط منعطف باشد؛ اما می‌توان آن را به شکل لوله خم کرد.
    سامسونگ همچنین یک ویدئو از یک مفهوم آینده را به نمایش درآورد که در آن یک دستگاه به اندازه تلفن که مانند کتاب باز می‌شود، به نمایش یک نمایشگر به اندازه تبلت در درون آن می‌پردازد.
    این نمایشگر از او‌ال‌ای‌دی (OLEDs) برخوردار است. تنها یک لایه نازک از این مواد شیمیایی برای تولید یک نمایشگر رنگی درخشان کافی است.
    این فناوری در بسیاری از محصولات سامسونگ اگرچه در صفحات نمایشگر، مورد استفاده قرار گرفته‌اند. برای این تلفن منعطف، این شرکت از مواد شیمیایی بر روی پلاستیک نازک بجای شیشه خبر داد.
    آزمایشگاه برکلی در یک برنامه کاربردی‌تر، یک تلفن با یک نمایشگر را معرفی کرده که محکم بوده اما در اطراف لبه‌های دستگاه خم می‌شود. از این رو این تلفن می‌تواند پیامک‌های ورودی را حتی با وجود پوشش بر روی گوشی نمایش دهد.
    با این حال مواد شیمیایی او‌ای‌دی‌ای در برابر اکسیژن بسیار حساس بوده از این باید بطور ککاملا از هوا تخلیه شود.
    تولید عمده نمایشگرهای منعطف محفوظ از هوا مدت زیادی است که مهندسان را درگیر خود نگه داشته است. نمایشگرهای سامسونگ هنوز به اندازه کافی منعطف نبوده که تا شوند بلکه تنها کمی خم می‌شوند. شرکت سامسونگ نیز از اعلام زمان ورد این گوشی به بازار خودداری کرده است.

    عصبانیت خود را سر این موبایل خالی کنید

    پس از آنکه شرکت های طراحی و تولید گوشی های تلفن همراه دیگر مثل سابق، قالب های جدید و مورد استقبالی را برای ساخت گوشی پیدا نکردند به سراغ افزودن تکنولوژی و کاربری هایی رفتند که در عموم مردم وجود دارد و کاربران علاقه دارند آن امکانات خاص را روی گوشی خود داشته باشند.

    در جدیدترین نوع از این ابتکارات، شرکت ژاپنی ان.تی.تی گوشی موبایلی را با امکانی خاص به بازار عرضه داشته است که این گوشی دارای صفحه‌ نمایشی 5 اینچ است.
    عصبانیت خود را سر این موبایل خالی کنید

    این موبایل خاص مجهز به فناوری ویژه ای است. به این معنی که در دو طرف گوشی سنسورهایی تعبیه شده و چنانچه کاربر گوشی را بفشارد، روی صفحه‌ نمایش موبایل خود می ‌تواند میزان فشاری را که به هر طرف گوشی وارد می ‌کند، ببیند.

    این محصول با تلفیقی از نرم ‌افزار و سخت‌ افزار شکل گرفته و کاربر می‌ تواند عصبانیت خود را با فشردن گوشی موبایل، بدون این که آسیبی به آن وارد شود، خالی کند. از سوی دیگر این شرکت ژاپنی تدبیری را به کار گرفته است که کاربران می توانند با تغییر میزان فشار به گوشی، عملکردهای متفاوتی را تعریف کنند تا گوشی به اجرا بگذارد. 

    پیامک بدهید تا تلفنتان شارژ شود

    شرکت انگلیسی "بوفالو گرید" به تازگی از ایستگاه شارژ تلفن همراه خورشیدی خود رونمایی کرده است که با یک پیامک متنی، فعال می شود و به افراد ساکن در مناطق روستایی کشورهای در حال توسعه بویژه آفریقا و آسیا که شبکه برق گستردگی کافی را ندارد، کمک می کند.

    در یک قهوه فروشی در لبه پارک ملی مونت الگون اوگاندا، ژولیت ناندوتو در تلاش است این دستگاه جدید را آزمایش کند. وی می گوید در این قهوه فروشی به شارژ روزانه 18 تا 20 دستگاه تلفن کمک می کند.

    شبکه برق ناکافی یا نبود شبکه های برق برای کشاورزانی که به تلفن های همراهشان برای دسترسی به قیمت روز بازارهای دور و نزدیک وابسته اند، مشکل ساز است چرا که دیگر نمی توانند به درستی فروش محصولاتشان را مدیریت کنند.

    در صورت نبود برق، کشاورزان باید برای رسیدن به نزدیک ترین شهر یا شبکه برق کیلومترها مسافت را طی کنند که این شیوه برای آنها ارزان تمام نمی شود.

    به گفته دیمون میلر از شرکت بوفالو گرید در چنین اقتصادهای روستایی حدود 50 درصد پول هزینه شده برای تلفن همراه، برای شارژ آن اختصاص می یابد و این گران ترین برق در جهان محسوب می شود.

    اما به گفته وی فناوری شرکتش که به تازگی در اوگاندا راه اندازی شده، امید جدیدی را برای روستاییان فراهم کرده است.

    یک پانل خورشیدی 60 واتی، باتری را شارژ می کند که با استفاده از یک دوچرخه به روستا برده می شود. این باتری از شیوه ای موسوم به ردیابی حداکثر نقطه توان (MPPT) انرژی خود را برای شارژ تلفن های همراه آزاد می کند.

    خروجی برق پانل خورشیدی توسط شرایط محیطی مانند دما و میزان نور خورشید و همچنین مقاوم مداراتی متصل شده به آن تعیین می شود.

    MPPT به شرایط و تغییرات در مقاومت برای اطمینان از خروجی توان احتمالی حداکثری در هر زمان نظارت می کند.

    بهترین بخش این دستگاه شیوه ای است که انرژی ذخیره شده برای شارژ تلفن همراه را آزاد می کند.

    مشتری یک پیام متنی ارسال می کند وقتی که دستگاه پیام را دریافت کرد یک چراغ LED بالای پریز باتری روشن می شود که نشان دهنده آمادگی آن برای شارژ کردن تلفن همراه است.

    هزینه ارسال این پیام متنی حدود 110 شلینگ است که در مقابل رفتن به نزدیک ترین شهر و شارژ تلفن همراه که حدود 500 شلینگ هزینه بر می دارد بسیار ارزان تر است.

    در قهوه فروشی لبه مرز به ازای هر یک پیام متنی می توان تلفن همراه را به مدت یک ساعت و نیم شارژ کرد. شارژ کامل باتری تلفن همراه با این شیوه می تواند سه روز دوام بیاورد.

    این دستگاه که 10 پریز شارژ دارد می تواند روزانه 30 تا 50 دستگاه تلفن همراه را شارژ کند.

    این شرکت قصد دارد این شیوه را در سیرئا لئون نیز بیازماید. 

    پرقدرت به اینترنت وصل شوید

     

    کاربران تلفن همراه هوشمند آیفون 5 با مشکل عدم قدرت کافی دریافت سیگنال های wifi مواجه هستند، این مشکل در مواقعی لزوم استفاده از شبکه های بی سیم و ارتباط به اینترنت می تواند تبدیل به یک معضل حاد شود و دردسرهای زیادی را برای کاربران ایجاد کند اما به تازگی یک اختراع جدید به نام Linkase تولید شده که می تواند به راحتی این مشکل کمبود قدرت سیگنال wifiرا برطرف کند.

    بر اساس ادعای سازنده این محصول می تواند تا 50 درصد به قدرت سیگنال های دریافتی امواج بی سیم کمک کند البته این اختراع نیز دارای نقایص مخصوص به خود می باشد. برای مثال هنگامی که فاصله کاربر از فرستنده ی اصلی زیاد شود و از این ابزار برای بالا بردن قدرت سیگنال استفاده کند با افت سرعت اینترنت مواجه خواهد شد البته شرکت سازنده در تلاش است تا این مشکل را به کمترین حد برساند این ابزار از پلی کربنات به همراه چرم ساخته شده و در پنج رنگ برای تلفن های iphone5 عرضه خواهد شد.

    نوين ترين شيوه شارژ کردن گوشي هاي تلفن همراه

     

    شارژ کردن گوشي با کابل هاي برق،فنجان چاي انرژي هاي سبز جديدترين شيوه شارژ کردن تلفن هاي همراه از طريق بدون سيم است.

    شارژرهاي سبز:

    به کمک انرژي هاي سبز از جمله انرژي خورشيدي مي توان گوشي تلفن همراه را به شيشه هاي مستقيم رو به افتاب چسباند و تلفن همراه هز طريق نور خورشيد شارژ مي شود.

    به کمک شارژرهاي خورشيدي در هر لحظه مي توان گوشي تلفن همراه يا هرگونه گجت الکترونيکي را به وسيله انرژي خورشيدي شارژ کرد.

    با شارژرهاي خورشيدي مي توان کاملا در مصرف برق صرفه جويي کرد و با تکنولوژي هاي مربوط به ان مي توان در حفاظت از محيط زيست اقدامات اگاهانه اي را انجام داد.

    شارژر هاي فنجان چاي:

    اين شارژرها با يک فنجان چاي،يک ليوان آب يخ مي توانند گوشي تلفن همراه را با سرعت بسيار بالايي شارژ کنند.

    اين دستگاه داراي 2 قطعه مجزا از هم براي شارژ کردن است که يکي از ان ويژه نوشيدني هاي گرم و ديگري براي نوشيدني هاي سرد مورد استفاده قرار مي گيرد.


    البته بايد توجه داشته باشيد که اين دستگاه زماني خوب کار مي کند که ليوان قرار گرفته روي ان خيلي داغ و يا سرد باشد.

    شارژرهاي کابل برق:

    دانشمندان توانسته اند نوع جديدي از شارژرهاي بدون سيم را طراحي کنند که به دنبال آن مي توان در خيابان و يا در هر نقطه اي گوشي تلفن همراه را از طريق کابل هاي برق شارژ کرد.


    کابل هاي برق باعث به وجود امدن ميدان هاي الکترومغناطيسي در محيط اطرافشان مي شوند که با کمک اين کابل ها مي توان گوشي تلفن همراه را در کمترين زمان و با سرعت بسيار بالايي شارژ کرد

     

    گوشی سونی Xperia E

    تلفن تبلت جدید سامسونگ، بزرگ‌تر شد

    گلکسی نوت2، گوشی جدید سامسونگ معرفی شد. این گوشی که 3/0 اینچ از نسل قبلی خود بزرگ‌تر است، رزولوشنی 1280 در 720 دارد و اندکی از نسل قبلی خود سنگین‌تر است. 

    تصاویر جدید از آیفون5

    حدود یک هفته دیگر به معرفی آیفون5 باقی مانده است و تصاویر جدید منتشره نشان می‌دهد این مدل از آیفون قرار است چه شکلی باشد. از بین شایعاتی که تاکنون منتشر شده،‌ آیفون5 با نمایشگری بزرگ‌تر، از همه به حقیقت نزدیک‌تر است. 

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید