تبلیغات در سایت ما

سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل

درباره ما
 سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل
به وب سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات و موبایل خوش آمدید. در این سایت هدف ما آموزش برق، الکرونیک، کامپیوتر، مخابرات، میکروکنترلر، میکروپروسسور، دیجیتال و... می باشد. از شما خواهشمندیم با نظرات و پیشنهادات خود ما را در اداره این سایت یاری فرمایید. ثبت نام در سایت هم فراموش نشه. با تشکر مدیریت سایت
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 7
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 42 نفر
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 1282
  • بازدید دیروز : 24
  • ورودی امروز گوگل : 128
  • ورودی گوگل دیروز : 2
  • آي پي امروز : 427
  • آي پي ديروز : 8
  • بازدید هفته : 1340
  • بازدید ماه : 1282
  • بازدید سال : 3654
  • بازدید کلی : 3654
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.144.2.48
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    به نظر شما سایت در چه سطحی است؟
    امکانات جانبی

    طراحی ماوس سه بعدی پوشیدنی

    ماوس‌های قدیمی از محدودیت‌های خاص خود در دنیای امروزی برخوردار بوده که منجر به طراحی و ساخت ماوس Mycestro شده‌اند.

    طراحی این فناوری توسط شرکت Innovative Developments LLC برای حدود دو سال به طول انجامیده و نمونه پیش‌ساخت کنونی از شناسایی فضای سه بعدی برای کنترل رایانه بدون نیاز به فضای خاص برای ماوس یا یک صفحه لمسی در کنار دستگاه استفاده می‌کند.

    این ماوس به اندازه یک قطعه گوشی بلوتوث بوده و برای پوشیدن بر روی انگشت سبابه طراحی شده است. Mycestro از ترکیبی از حسگرها و الگوریتمها برای جمع‌آوری اطلاعات حرکات انگشت و یک

    صفحه حساس به لمس در کنار انگشت در نزدیکی شست دست برخوردار است.
    مانند غیر فعال شدن ماوس عادی در زمان برداشتن دست از روی آن، این فناوری نیز تا زمانی که لمس نشده و انگشت روی صفحه کناری آن نگه داشته نشود، فعال نمی‌شود.

    با فعال شدن مکان‌نما، حرکات دست با ترکیب با فشار مستقیم انگشت شست آنرا در مکان مطلوب قرار داده و حرکات بیشتر شست بر روی صفحه لمسی آن می‌تواند طیف گسترده‌ای از ضربات ماوس را ارائه کند.
    این ماوس سه بعدی همچنین به کاربران اجازه می‌دهد تا فرمانهای حرکتی برنامه‌ریزی شده شخصی را در کنار کارکردهای معمولی ماوس مانند شکل ضربه‌ها داشته باشند.

    این دستگاه پیشرفته همچنین از پروتکل بلوتوث 4.0 انرژی پایین برخوردار بوده که تا 9.1 متر قابل دسترسی است. این سیستم با دستگاههای هوشمند بلوتوث‌دار مانند آی‌پد سازگار است.

    نسخه کنونی این ماوس از دو اندازه گیره قابل تغییر برای انگشتان مختلف برخوردار بوده و با یو‌اس‌بی شارژ می‌شود. هر بار شارژ می‌تواند تا هشت ساعت کار این ماوس را تامین کند.

    سازندگان امیدوارند با کمک سایت سرمایه‌گذاری کیک‌استارتر بتوانند اولین محصول را تا پائیز 2013 ارائه کنند و قیمت این محصول از 79 دلار تا 99 دلار متغیر است. 

    گوشی خود را با یک نوشیدنی خنک شارژ کنید!

     

    پروژه‌ی One Puck یک کیک‌استارتر تازه است که می‌کوشد راهکاری نوآورانه برای شارژ گوشی‌های هوشمند تلفن همراه را از طریق مهار کردن نیروی گرمایی نوشیدنی‌های سرد و گرم فراهم کند. این دستگاه را می‌توان یکی از عجیب و غریب‌ترین ابزارهای ذخیره جهان دانست که یکی از کاربردی‌ترین نمونه‌های تولیدی شرکت Epiphany نیز هست.
    نه تنها می‌تواند نوشیدنی‌تان را سرد یا گرم نگاه دارد، بلکه با گرفتن انرژی گرمایی آن، توان لازم برای شارژ دستگاه را نیز فراهم نماید. جالب اینکه نیازی نیست این گجت را به پریز برق متصل کنید چرا که می‌تواند با بهره از موتور استرلینگ کوچکی که در داخل آن تعبیه شده نیروی مورد نیاز خود را تامین نماید. One Puck همچنین دارای دو طرف آبی و قرمز است که یکی برای
    .......

    ذخیره 50گیگابایت اطلاعات روی یک شیشه/ کریستالهای حافظه واقعی شدند

     

    دانشمندان انگلیسی شیوه ای یافته اند که براساس آن می توانند ایده کریستالهای حافظه در فیلمهای "سوپرمن" را به واقعیت تبدیل کرده و به رایانه ها کمک کند تا اطلاعات خود را بر روی حافظه هایی شیشه ای ذخیره کنند.

    به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان دانشگاه "ساوث همپتون" با استفاده از لیزر توانستند اتمها در قطعه ای شیشه ای را به گونه ای بازچینی کنند که این قطعه شیشه ای به نوعی حافظه رایانه ای تبدیل شود.

    به گفته این دانشمندان حافظه شیشه ای نسبت به حافظه های سخت امروزی که طول عمری برابر چند ده سال داشته و در برابر آسیبهایی مانند حرارت و رطوبت به شدت حساس هستند، از پایداری و مقاومت بالاتری برخوردارند.

    حافظه شیشه ای می تواند در حرارتی برابر هزار و 800 فارنهایت مقاومت کند، تحت تاثیر آب قرار نمی گیرد و می تواند بدون اینکه اطلاعات خود را از دست بدهد، برای هزاران سال عمر کند. دانشمندان می گویند می توان اطلاعات را با استفاده از پرتو لیزری بر روی ساختار مولکولی این حافظه های شیشه ای نوشت، پاک کرد و دوباره نوشت.

    در این روش، نحوه عبور نور از میان شیشه تغییر کرده و گردابهایی از نور قطبیده که می توان آنها را مشابه اطلاعات فیبر نوری خواند، ایجاد می شوند. این حافظه های شیشه ای با "کریستالهای حافظه" مقایسه می شوند، ایده ای که در فیلمهای "سوپرمن" مطرح شده اند. این حافظه ها ابزارهای کریستالی بودند که می توانستند تصاویر و اطلاعات را در خود ذخیره کرده و در هنگام قرار گرفتن در ابزار پخش کننده، تمامی اطلاعات را به کاربر انتقال دهند.

    "مارتیناس برسنا" محقق این پروژه در مرکز مطالعاتی الکترونیکهای نوری دانشگاه ساوث همپتون می گوید این حافظه ها می توانند همان میزان از اطلاعات را در خود ذخیره کنند که یک دیسک "بلو-ری" می تواند در خود ذخیره کند، به این شکل بیش از 50 گیگابایت اطلاعات را می توان بر روی قطعه ای شیشه ای که هم اندازه نمایشگر یک گوشی معمولی موبایل است، ذخیره کرد.

    به گفته محققان این قطعه شیشه ای می تواند اطلاعات را برای هزاران سال در خود نگه دارد از این رو برای استفاده سازمانهایی که از آرشیوهای اطلاعاتی عظیمی برخوردارند، مناسب خواهد بود.

    بر اساس گزارش تلگراف، فرایند نوشتن اطلاعات بر روی این شیشه شامل متمرکز کردن پرتو لیزر برای ایجاد نقاطی ریز به نام "وُکسِل" بر روی شیشه خالص است. این روند شیشه را به تدریج کدر می کند و نور در هنگام عبور از میان این شیشه کدر قطبیده می شود. سپس می توان این پرتوهای قطبی شده را با استفاده از ردیاب نوری خواند.

     

    رشد ذهنی نوزادان به کمک ربات

    رشد ذهنی نوزادان به کمک ربات

     

    دیه گو-سان نوزاد اندروئیدی جدیدی است که در آزمایشگاه ادراکات ماشینی دانشگاه کالیفرنیا شعبه ی سندیگو طراحی شده است. شرکت کوکورو (با مسئولیت محدود) و شرکت هانسون روبوتیکس، دو شرکتی هستند که در تولید انیماترونیک های زنده وار و اندرویدها تخصص دارند. این دو شرکت، این ربات را از روی یک نوزاد یک ساله ساخته اند. ربات دارای چهره ای بسیار واقعی است و به عنوان بسترِ پژوهشی ای برای مطالعه ی رشد تشخیصی نوزادان در حین خواندن و تقلید حالت های چهره طراحی گردیده است. در واقع دیه گو-سان بسیار بزرگتر از کودک یک ساله است زیرا کوچک کردن اندام این ربات بسیار گران تمام می شد. قد این نوزاد 130 سانتیمتر و وزن آن 30 کیلوگرم است و بدن آن از 44 مفصل بادی (چرخی) تشکیل شده است. سرگروه آزمایشگاه ادراکات ماشینی دانشگاه کالیفرنیا شعبه ی سندیگو دکتر «خاویر مووِلان» مدعی است که هدف اصلی پروژه، کوشش برای درک بهتر توسعه یِ هوش موتوری حسگر، یادگیری ماشینی، علوم اعصاب، دید رایانه ای و روباتیک است. ما به طور اساسی می کوشیم مشکلات محاسباتی را تشخیص دهیم که ذهن کودک در هنگام فراگیریِ جابه جا کردن بدن خود و استفاده از آن برای تعامل با دنیای فیزیکی و اجتماعی با آن ها مواجه است.

    توپ دوربین‌دار

    توپ دوربین‌دار

    شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات رایانه‌ای، امروزه همه چیز را به سنسور و دوربین دیجیتال مجهز کرده‌اند، اما تجهیز توپ به دوربین، دیگر چیز جدیدی در زاویه دوربین است. این دوربین دیجیتال که درون یک توپ قرار گرفته است، می‌تواند هنگام پرت شدن در آسمان به فیلمبرداری بپردازد و تصاویر نوینی خلق کند.

     

    دوربین هوشمند گلکسی

    دوربین هوشمند گلکسی

    در راستای هوشمندسازی همه‌چیز، سامسونگ در تلاش است با معرفی دوربین گلکسی که از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کند، وارد بازار دوربین‌های دیجیتال شود. این دوربین که نمایشگری 4.8 اینچی دارد، از لنزهای مختلف پشتیبانی می‌کند و وضوح عکس آن 16 مگاپیکسل است. 

     

    نمایشگر سه‌بعدی سونی واقعی شد

    نمایشگر سه‌بعدی سونی واقعی شد

    عینک سه‌بعدی سونی که با نام HMZ-T2 عرضه خواهد شد، روی چشم نصب می‌شود و نمایشگر مجازی 150 اینچی را مقابل چشم قرار می‌دهد. این عینک همچنین قابلیت پخش صدای 1/5 را هم دارد. 

     

    باتری کابلی

    باتری کابلی

    گجت‌ها به دو عامل مشترک نیاز اساسی دارند:‌ باتری و کابل. آزمایشگاه‌های ال‌جی موفق به تولید باتری کابلی یا برعکس شده‌اند که هم می‌تواند نقش کابل را بازی کند و هم به عنوان باتری، ‌گوشی را تغذیه کند. 

    تبلیغات
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    hamed - مهدی جان اولین سالگرد سایتت تبریک میگم
    پاسخ:خیلی ممنون - 1393/4/30
    پرهام - مرسی
    پاسخ: خواهش - 1392/8/3/mz0
    علي -

    با سلام..از وبت بازديد كلي كردم..خوشم اومد جالب بود


    پاسخ:ممنون - 1392/5/20
    آبی - چرا ضمیمه های جدید رو نمیذاری

    اینایی که هست قدیمی ان
    پاسخ:سلام عزیزم باشه کلیک جدید هم میذارم چند روز سرم شلوغ بود ببخشید - 1392/4/17
    آبی -

    بابت ضمیمه کلیک ممنون


    پاسخ: خواهش قابل شم رو ندارد شرمنده یکم دیر به دیر مطالب میذارم - 1392/4/14
    احمد - سلام وبسایت خوبی داری خوشم اومد مطالبت به روزه من هرروز بهت سر میزنم قربانت احمد
    پاسخ:سلام احمد جان خیلی ممنون - 1392/2/1
    رهـــــــــــا - سلام

    ببخشید شما مقاله ای درباره کاربرد لیزر در الکترونیک دارید؟

    لطفا بی خبرم نذارید
    پاسخ:سلام رها جان نه ندارم ولی برات پیدا میکنم خبرت میکنم. - 1392/1/13
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهینه فقط 10 هزار تومان

    به سایت تخصصی برق الکترونیک کامپیوتر مخابرات موبایل امتیاز دهید